KPSS 2017/1'de 3 Kadro Boşta Kaldı (Hangi Kadrolar Hangi İl'de Boşta Kaldı?)

KPSS yerleştirme sonuçları kapsamında açıklanan sayısal verilere göre 3 kadro boşta kaldı. İşte boşta kalan kadrolar ve kadroların bulunduğu iller.

Yayınlanma:
KPSS 2017/1'de 3 Kadro Boşta Kaldı (Hangi Kadrolar Hangi İl'de Boşta Kaldı?)

KPSS 2017/1 merkezi atama sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanması ile birlikte memur olmak için tercih veren binlerce aday, ÖSYM'nin sonuç açıklama sistemi üzerinden tercih sonuçlarını sorguladı.

Sonuçların açıklanması ile birlikte adaylar KPSS tercih sonuçlarını sorguladı. ÖSYM tarafından ise tercih sonuçları ile birlikte sayısal veriler de açıklandı. Açıklanan sayısal verilere göre ortaöğretim ve ön lisans düzeyinden personel alınan kadrolarda boş pozisyon kalmazken, lisans düzeyinden 3 kadronun boş kaldığı görüldü.

Boş kalan kadrolar ise Bilgisayar İşletmenliği ile Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni pozisyonlar oldu.

Çorum'da İki Kadro Boş Kaldı

Çorum'da istihdam edilmek üzere açılan 2 kadroluk Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmenliği pozisyonlarına başvuur yapılmayınca kadrolar boşta kaldı.

İzmir 'de 1 Kadro Boş Kaldı

İzmir Demokrasi Üniversitesinde ise Bilgisayar İşletmenliği kadrosu boşta kaldı. Boşta kalan kadro sayısı ise 1 olarak açıklandı.

Sayısal Veriler

ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre 2017/1 tercih sonucu kapsamında oluşan sayısal veriler şu şekilde.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kpss haberlerinden, kamu personeli alım ilanlarından, memur alım haberlerinden, eğitim haberlerinden, sınav haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.