KPSS Şartsız Alım Başladı! TUSAŞ 13 Farklı Alanda İş İlanlarına Yer Verdi

TUSAŞ 13 farklı alanda iş ilanlarına yer verdi. KPSS şartsız alım başladı. İş sahibi olmak isteyenler anında başvurularını yapacak.

Yayınlanma:
KPSS Şartsız Alım Başladı! TUSAŞ 13 Farklı Alanda İş İlanlarına Yer Verdi

KPSS şartsız alım yapacak olan TUSAŞ, 13 farklı alanda ilan yayınladı. İş sahibi olmak isteyenler başvurularını yapabilecek. Kurumlardan gelecek haberler şu günlerde merakla bekleniyor. İş sahibi olmak isteyenler TUSAŞ personel alımlarına başvurularını yaparak kurum bünyesinde çalışma imkanına sahip olmaya başlayacak. 13 farklı alanda yapılacak alımlar sayesinde iş sahibi olmak isteyenlerde kadroya yerleşmeye başlayacak.

TUSAŞ Personel Alımları Başladı! Personel Alımları Hangi Pozisyonlarda Yapılır?

TUSAŞ personel alımları başladı. Buna göre personel alımları birçok pozisyonlarda yapılacak olurken, ilgili kadroların hangisi olduğu merak ediliyor. TUSAŞ personel alımlarnda ilgili kadrolar şu şekilde olacak;

  • Süreç Teminatı Mühendisi
  • Çözüm Geliştirme
  • Çözüm Geliştirme
  • Kurumsal Kaynak Yönetimi Mühendisi
  • Devops Mühendisi
  • Sistem Mühendisi
  • Ürün Teminatı Mühendisi
  • Full Stack Yazılım Mühendisi

İlgili bölümlerde personel alımlarına başlayacak. TUSAŞ personel alımları şartlarının nasıl olduğu da önemli konuların başında yer alıyor. Her kurumun şartları önemli olurken TUSAŞ’ta şartları açıkladı.

tusas-is-basvurusu-2.jpg

TUSAŞ Personel Alım Şartları Nasıl?

TUSAŞ personel alım şartları nasıl olduğu da bir başka merak edilen konulardan biri haline gelmiştir. TUSAŞ personel alım şartları bakıldığında KPSS şartı olup olmadığı konusu da başvurularını yapacak olanları ilgilendiriyor. Buna göre personel alımlarında en çok güzel yanlardan biri de adaylar KPSS şartsız şekilde başvuru yapmaya başlayacak. Çünkü aranılan personel alımlarında hiçbir şekilde KPSS şartı olmayacak.

TUSAŞ alımlarını yapmaya devam ediyor. TUSAŞ kadrosundaki açıkları karşılamak amacıyla personel alımlarını 2023 yılı itibariyle başlattı. Buna göre TUSAŞ’ta çalışmak isteyenler personel alımlarının şartlarına uygun olmasına dikkat etmeleri gerekiyor. Alımlarda baz alınacak önemli hususlardan biri de ilgili bölümlerden mezun olması gerekiyor. Aynı zamanda da TUSAŞ pozisyonlarında çalışmak için başvuru yapacak olanlar 35 yaşını aşmaması gerekiyor. KPSS şartı olup olmaması da ilgili adaytlar tarafından araştırılan bir başka önemli hususlardan biridir. Fakat başvuru alımlarında KPSS aranmayacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.