KUBİLAY AKA'NIN İHANET YAZIŞMASI ORTAYA ÇIKTI

İlişkilerine ikinci bir şans daha veren ünlü çift Kubilay Aka ve Miray Döner aşkında yeni bir olay ortaya çıktı. İkinci şanstan sonra ikili ilişkilerini bu kez kameralardan uzak tutmaya çalışan çiftin yeni olayı sosyal medyada...

Yayınlanma:
KUBİLAY AKA'NIN İHANET YAZIŞMASI ORTAYA ÇIKTI

İlişkilerine ikinci bir şans daha veren ünlü çift Kubilay Aka ve Miray Döner aşkında yeni bir olay ortaya çıktı. İkinci şanstan sonra ikili ilişkilerini bu kez kameralardan uzak tutmaya çalışan çiftin yeni olayı sosyal medyada görüştüğü kişinin 2 sayfa programınına mesajları göndermesiyle ortaya çıktı.

Kubilay Aka'nın bir kadınla yaptığı konuşmaları sosyal medyada ifşa oldu. Kubilay Aka canlı yayında yaşadığı ihanet ifşasını anlattı. Birkaç gündür bu konuyla alakalı tehdit ediliyorum. Dün akşam bu kızı şikayet etmek için karakola gittim. Bugün savcılığa başvuracağım.

Herşey onun istediği doğrultuda oldu ifşa etmemesi için rica etmiştim. Bu gibi olayların basına yansımasından nefret ederim.

Hayatımıza birileri giriyor çıkıyor tabiki. Ben sapık değilim, çok düşkünlüğü olan biri değilim. Bu insanların aramızdaki yazışmaları ifşa etmek büyük bir suçtur. Mesajları yayınlayacağını söylediğinde böyle bir şeye gerek yok. Setteyim, ben sana söz vermedim, kötü bir şey yapmadım. Bunu yapma dedim dinlemedi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.