Kütahya'da Korkunç Zincirleme Kaza: 10 Araç Çarpıştı 2 Ölü 13 Yaralı

Kütahya'da toplamda 10 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 13 kişi de olayda yaralandı. İşte yaşanan olayın detayları ve bölgeden alınan görüntüler.

Yayınlanma:
Kütahya'da Korkunç Zincirleme Kaza: 10 Araç Çarpıştı 2 Ölü 13 Yaralı

Kütahya'da korkunç bir trafik kazası oldu. Toplamda 7 otomobil, 1 kamyon, 1 kamyonet ile 1 minibüsün karıştığı zincirleme trafik kazası sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 13 kişi olaydan yaralı olarak kurtuldu.

Bugün akşam saatlerinde Kütahya-Tavşanlı karayolunun 25'inci kilometresinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında, Tavşanlı'dan Kütahya yönüne giden 43 RL 475 plakalı olan ve tahta yüklü olduğu belirtilen bir kamyonet, soğuk hava nedeniyle buzlanan yolda kontrolden çıkıp, aynı yöne seyir halinde olan 06 ACL 677 plakalı otomobile çarptı. Tavşanlı-Kütahya seferini yapan Ali Bozdemir yönetimindeki 43 HR 742 plakalı yolcu minibüsü de kaza yapan araçları fark edip ani fren yapan 34 ZJ 3135 plakalı kargo kamyonuna çarptı. Bu sırada arkadan gelen 6 araç da kazaya karıştı. Toplamda 10 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, minibüs şoförü Ali Bozdemir ile yolculardan Yılmaz Şener hayatını kaybetti, 13 kişi ise yaralandı.

KUTAHYA'DA BUZLANMA NEDENIYLE MEYDANA GELEN ZINCIRLEME TRAFIK KAZASINDA 2 KISI OLAY YERINDE OLDU, YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI. FOTO:OGUZHAN KILIC-KUTAHYA / DHA

Minibüsten fırlayıp ağır yaralanan kadının yanına gelen 7 yaşlarındaki çocuğun, annesinin elini tutup, "Anne konuş benimle, ses ver bana. Babama haber verin. Anneme bir şey olmasın" sözleri yürekleri burktu.

KUTAHYA'DA BUZLANMA NEDENIYLE MEYDANA GELEN ZINCIRLEME TRAFIK KAZASINDA 2 KISI OLAY YERINDE OLDU, YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI. FOTO:OGUZHAN KILIC-KUTAHYA / DHA

Zincirleme trafik kazasında yaralananlar, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İtfaiye ekipleri tarafından çıkarılan ölen 2 kişinin cesetleri de aynı hastanenin morguna götürüldü.

KUTAHYA'DA BUZLANMA NEDENIYLE MEYDANA GELEN ZINCIRLEME TRAFIK KAZASINDA 2 KISI OLAY YERINDE OLDU, YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI. FOTO:OGUZHAN KILIC-KUTAHYA / DHAKUTAHYA'DA BUZLANMA NEDENIYLE MEYDANA GELEN ZINCIRLEME TRAFIK KAZASINDA 2 KISI OLAY YERINDE OLDU, YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI. FOTO:OGUZHAN KILIC-KUTAHYA / DHA

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, yerel haberlerden, Türkiye haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Kütahya

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.