Kütahyalı Polis Memuru 44 Yaşındaki Murat Ködük Düşen Helikopterde Şehit Oldu

Tunceli'de meydana gelen helikopter kazasında 44 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Murat Ködük şehit oldu. Şehidin acı haberi Kütahya'daki ailesine ulaştırıldı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Kütahyalı Polis Memuru 44 Yaşındaki Murat Ködük Düşen Helikopterde Şehit Oldu

Bugün meydana gelen olayda, Tunceli'de düşen helikopterde şehit olanlar polis memuru teknisyen 44 yaşındaki evli 2 çocuk babası Murat Ködük'ün memleketi Kütahya'daki yakınlarına şehidin acı haberi verildi. Acı haberi alan aile büyük yasa boğuldu.

Polis memuru Murat Ködük'ün şehit olduğu haberini Kütahya Emniyet Müdür Yardımcısı Kadir Yıldırım ile Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Gülbahar Önderışık, Osmangazi Mahallesi Mermer Sokak'ta oturan ve marangozluk yapan babası Mustafa Ködük ile annesi Zahide Ködük'e verdi. Şehidin 2 katlı babaevinin önünde bir 112 ambulansı hazır bekletildi. Eve ve sokağa Türk bayrakları asıldı.

Şehit Murat Ködük'ün Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde helikopter teknisiyeni olarak görev yaptığı, eşi ve 2 çocuğunun da Diyarbakır'da bulunduğu öğrenildi.

Bu arada şehitlerden Balıkesirli olan evli 2 çocuk babası polis memuru Ekrem Dereli'nin de 12 yıla yakın süre Kütahya Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi'nde görev yaptıktan sonra geçen yıl Tunceli'ye tayininin çıktığı belirtildi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Kütahya

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.