La Casa De Papel 4. sezon 1. bölüm tarihi

Netflix platformu üzerinden yayına giren La Casa De Papel'in yeni sezon birinci bölümü için heyecan dorukta. Yeni sezon öncesi ilk görüntü geçen ay yayınlandı. İşte o görüntü ve La Casa De Papel 4. sezon 1. bölüm yayın tarihi.

Yayınlanma:
La Casa De Papel 4. sezon 1. bölüm tarihi

La Casa De Papel 4. sezon 1. bölüm tarihi ve ilk görüntü.

Netflix platformu üzerinden yayınlanan La Casa De Papel'in yeni sezonu ne zaman yayınlanacak? Netflix La Casa De Papel ile ilgili açıklama yaptı mı? İşte soruların cevapları.

"Bir suç dehası planını gerçekleştirmek üzere polisi ustalıkla yönlendirirken sekiz hırsız, rehineler alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler. " ifadeleri ile Netflix tarafından yayımlanan dizide başrollerde Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Pedro Alonso gibi isimleri bulunuyor.

Tüm dünyayı kasıp kavuran La Casa De Papel'in 4'üncü sezonu için geri sayım bitiyor.

LA CASA DE PAPEL 4. SEZON TARİHİ

Netflix tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada La Casa De Papel adlı dizinin yeni sezonunun 3 Nisan 2020 tarihinde başlayacağı bildirildi.

https://www.youtube.com/watch?v=tlb-pyPysCg

ilk görüntünün Netflix resmi sayfası ile Youtube hesabından yayınlanması sonrası heyecan doruğa çıktı.

La Casa De Papel son bölümünde "Polis darphaneye girerken soyguncular Berlin'in liderliğinde son bir çatışmaya girer. 984 milyon avroyla ve canlı olarak kaçabilecekler midir? " sorusu cevap bulmuştu.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.