Lara'dan Hayranlarına Yeni Albüm Müjdesi Geldi

Ünlü sanatçı Lara, katıldığı bir programda hayranlarına yeni albüm müjdesi verdi. Ünlü sanatçı, arabesk parçaları seslendireceği Larabesk albümü ile yakın zamanda müzik marketlerdeki yerini alacak.

Yayınlanma:
Lara'dan Hayranlarına Yeni Albüm Müjdesi Geldi

Edirne'nin Keşan İlçesinin işgalden kurtuluşunun yıldönümü nedeniyle bir balo düzenlendi. Düzenlenen baloda sahneye çıkan ünlü sanatçı Lara, sevenlerini coştururken bir yandan da yakında piyasaya süreceği 'Larabesk' adlı arabesk albüm çıkaracağının müjdesini verdi.

2000’li yıllarda çıkardığı 'Katmer Katmer' ve 'Allah Versin' adlı dillerden düşmeyen şarkıları ile o dönemde adından sıkça söz ettiren ve 2002 yılında 'En iyi çıkış yapan sanatçı' unvanını almaya hak kazanan ünlü şarkıcı Lara da son dönemin arabesk albüm yapma modasına ayak uydurdu. Keşan İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen törene katılan Lara, bir düğün salonunda Keşan Belediyesi tarafından düzenlenen baloda sahneye çıktı.

Lara, baloda sahne aldığı programında sevilen şarkılarının yanı sıra Kırıkkale ve İç Anadolu’ya ait bozlak ve türküleri seslendirerek katılımcılara ve sevenlerine keyifli anlar yaşattı.

Arabesk müziğin hayatında önemli bir yeri kapladığını, bu tür şarkıları söylerken duygularını daha da iyi yansıtabildiğini ifade eden Lara, sevenlerine son dönemin arabesk albüm yapma modasına da uyup arabesk albüm yapacağını adını da 'Larabesk' koyacağını anlattı. Uzun zamandan bu yana albüm yapmayarak bir anlamda yaptığı besteler ve şarkı sözleri ile kendini yeniden keşfettiğini anlatan Lara, uzun sessizlik ve yalnızlıktan sonra albümle dışa açılmanın zamanının geldiğini söyledi. Baloda birbirinden güzel şarkılar seslendiren Lara'ya gecenin sonunda Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan tarafından çiçek verildi.

5haber.com   | Edirne

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.