League of Legends Oyununda Aurelion Sol Yenileniyor

2023’te nasıl gelişim göstereceği merak edilen oyunlardan olan League of Legends ile ilgili yeni haberler var. Riot Games, 2023 yılında oyuna dair yapılacak tüm yeniliklerle ilgili bir bilgilendirme yaptı.İlk defa 2009 yılında...

Yayınlanma:
League of Legends Oyununda Aurelion Sol Yenileniyor

2023’te nasıl gelişim göstereceği merak edilen oyunlardan olan League of Legends ile ilgili yeni haberler var. Riot Games, 2023 yılında oyuna dair yapılacak tüm yeniliklerle ilgili bir bilgilendirme yaptı.

İlk defa 2009 yılında piyasaya sürülen ve çıktığı ilk günden itibaren yoğun ilgi gören League of Legends (LoL), günümüzün halen en fazla oynanan oyunları arasında yer alıyor. League of Legends, 11 Ocak 2023 günü sezon başlangıcını yapacak ve oyunculara merhaba diyecek.

Oyuncular, 2023 yılında kendilerini ne gibi yenilikler beklediğini daha şimdiden merak ediyor. Bu meraka dair Riot Games tarafından açıklama yapıldı. Riot Games, 2023 yılında yapılması planlanan yenilikleri açıkladı.

League of Legends

’e 2023 Yılında Çok Sayıda Yenilik Geliyor

Oyuna, 2023 yılı boyunca farklı yenilikler geleceği bildirildi. Bu yeniliklerden en dikkat çekici olanı ise Unutulan Şampiyon veya 1000 IQ’lu şampiyon olarak bilinen Aurelion Sol, kapsamlı oynanış yenilenmesi olacak gibi görünüyor. Şampiyonun tamamen yenilenen yeteneklere sahip olacağı bildirildi.

aurelion sol yenileniyor

Yapılacak olan yenilikler bununla sınırlı değil. Ahri’nin temel kostümü ile diğer kostümleri, görselleri ve görsel efektleri de değişecek.

Yeni şampiyon Milio ile ilgili fazla detay paylaşılmadı. Buna karşın paylaşılan görseller dikkatli bir şekilde incelendiğinde, yeni şampiyonun Ixtal kökenli bir efsuncu olacağı ifade edilebilir.

Bu yenilikler ve dahası ile League of Legends’in oyun severlerin beklentilerini karşılayacağı tahmin ediliyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.