Lens'ten Hakkında Çıkan Transfer Haberlerine Yönelik Son Dakika Açıklaması

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Lens, Trabzonspor maçı sonrasında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Hakkında çıkan transfer haberlerine yönelik de konuşan Lens'in açıklamaları haberimizde.

Yayınlanma:
Lens'ten Hakkında Çıkan Transfer Haberlerine Yönelik Son Dakika Açıklaması

Önceki akşam oynanan Tranzonspor Fenerbahçe karşılaşması sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Lens, hakkında çıkan transfer dedikodularına yönelik de bazı açıklamalarda bulundu.

Aldıkları 3-0'lık Trabzonspor galibiyeti değerlendiren Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Lens, "Öncelikle tüm harika destekten ötürü teşekkür etmek istiyorum. Sunderland'de zor bir dönem geçirdikten sonra buraya geldim. Hızlı bir şekilde takıma adapte oldum. Bu akşamki gibi performanslar göstermemde tüm takım arkadaşlarım yardımcı oldu" sözlerini söyledi.

Sarı lacivertli kulüpteki geleceği hakkında da açıklamalarda bulunan Hollandalı başarılı futbolcu, "Geleceğimin nasıl olacağı bana bağlı değil. Söyleyebileceğim tek şey, Fenerbahçe'de geçirdiğim zamandan keyif alıyorum. Tüm harika taraftarların desteğini her zaman hissediyorum. Hala önümüzde ligin ikinci yarısı var. Umarım bile daha iyi oynar, daha fazla gol atar, asist yapabilirim. Sezon sonunda ne olacağını göreceğiz. Önce sonuna kadar şampiyonluk yarışını sürdürelim, sonrasında neler olacağını göreceğiz." sözleri ile Fenerbahe'de kalmak istediğini belirtti.

Transfer haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com | İstanbul

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.