Lexus Birinci Sırayı Kaptı! Araç Güvenliğinde İlk Sırada

Araç güvenilirliği araç kullanıcıları açısından oldukça önemli. Otomotiv piyasasında Premium otomobil üreticisi olan Lexus, güvenilirlikte birinci sırayı kaptı.

Yayınlanma:
Lexus Birinci Sırayı Kaptı! Araç Güvenliğinde İlk Sırada

Lexus, şimdiye kadar güvenilirliği ön planda tutan araç üretimleriyle ön plana çıkmayı başardı. Sorunsuz otomobilleri ile ön plana çıkan Lexus, 2023 yılında da güvenilirlik ödülüyle ilk sırada yerini aldı. Şimdiye kadar ki piyasadaki en güvenilir otomobil üretim başarısını elinde tutarak ödül alma başarısına sahip oldu.

30 yıllık araç kullanıcıların katıldığı bir çalışma kapsamında araç güvenilirliği teste tabi tutuldu. Araç kullanıcıların gerçek kullanıcıları yer alırken, 30 binin üstünde bir gerçek katılımcı yerini aldı. Lexus’un en güvenilir araç üreticisi olarak rakiplerini geri planda bırakması, başarısını bir kez daha gözler önüne serdi.

En Güvenilir Model Unvanı Suv Segmentinde!

Lexus en güvenilir model unvanı SUV segmentinde oldu. SUV araç sınıfı içerisinde yer alan Lexus RX , markanın en güvenilir modeli olmayı başardı. Hem güvenli hem de kullanım kolaylığı açısından modelin en iyi araç sınıfından biri olduğunu söylemek mümkün. Lexus markasının DSUV modeli olarak karşımıza çıkan NX, kendi sınıfında en sorunsuz model olmayı başardı.

2023-lexus-rx-350-4dr-suv-base-fq-oem-1-1600.jpg

Lexus’un geliştirmiş olduğu modellerindeki güvenilirliği öne çıkarması araç piyasasında en önemli modellerinden biri olmasına neden oldu. Kuruluşunu gerçekleştirdiği andan itibaren sürekli yüksek kalite çizgilerine yer vermeyi başaran markanın, İngiltere’deki War car araştırma şirketi tarafından yapılan incelemelerde de yılın en dayanıklı üçüncü araç modeli olmayı başarmıştı.

Lexus Yeni Araçlarında Kaliteyi Arttırma Peşinde!

Lexus yeni araçlarında kaliteyi çok daha yukarılara çekme niyeti içerisinde yer alıyor. Markanın sektörde çok daha iyi bir performans ortaya koyabilmek amacıyla sürekli modelleri üzerinde çalışmalarını sorunsuz şekilde yürütmüş olduğunu söylemek mümkün. Mevcut kalite standarını koruma ve daha da fazla arttırma uğraşı içerisinde olan Lexus’un bu özelliklere sahip olması, sektörün en önemli modellerinden biri olmasına neden oluyor. Güvenilirliği her defasında çok daha fazla şekilde arttırmayı hedefleyen Lexus’un sektöründe en önemli markalarından biri olduğunu söylemek mümkün.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.