Lisans mezunu 10 bin polis alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

9 bin erkek bin kadın olmak üzere POMEM'lere 10 bin polis alımı başvuru sonuçları bekleniyor. Peki 10 bin polis alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Polis Akademisi tarafından yapılan açıklama.

Yayınlanma:
Lisans mezunu 10 bin polis alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

20. dönem POMEM 10 bin polis alımı başvuruları geçtiğimiz gün sona erdi. Başvuruların sona ermesi ile birlikte ilgili alıma başvuru yapan adayların en çok merak edilen konuların başında başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı sorusu oldu.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından ilk olarak 3-14 Nisan tarihleri arasında başvuruları alınan, daha sonra ise yeterli başvuru alınmadığı için 28 Nisan tarihine ertelenen başvuru tarihi geçtiğimiz ay sonunda tamamlandı. POMEM'ler için alımı yapılacak olan bin kadın, 9 bin erkek olmak üzere 10 bin polis alımı başvuruları saat 17.00 itibariyle sona erdi. Başvurular sona erdi peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Başvuru sonuçları ile ilgili Polis Akademisinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Adaylar hangi tarihte ve nerede başvuru ve sınava katılacaklarını www.pa.edu.tr internet adresinden öğreneceklerdir. Ayrıca adaylara posta yoluyla veya değişik iletişim araçları ile tebligat yapılmayacaktır. İnternet ilanı tebligat niteliğindedir. Adayların sınav tarihleri kesinleşip internet üzerinden ilan edildikten sonra değiştirilemez. İnternet ilanının takip edilmemesi sebebiyle şahsen başvuru ve sınavlara katılamamaktan doğan sorumluluk adaylara aittir.

UYARI: Şahsen Başvuru ve Sınav Merkezine gelirken adayların; cep telefonu, ses, görüntü, kayıt cihazı veya değişik benzeri elektronik eşya bulundurmaları yasaktır."

10 bin polis alımı başvuru sonuçları ile ilgili bir tarih verilmedi. Ancak başvuru sonuçlarının kısa süre içinde açıklanması bekleniyor.

POMEM 10 bin polis alımı başvuru sonuçları açıklandığında haberdar olmak için 5haber.com adresini sosyal ağlar üzezrinden takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.