Lise Memur Alımı Yayınlandı! 6 Branşta Mülakatsız Alım Yapılacak

Kamu kurumları bünyesinde çalıştırmak üzere personel alımlarını yapmaya devam ediyor. 6 Branşta mülakatsız alım yapılacak olduğu bildirisi yayınlandı.

Yayınlanma:
Lise Memur Alımı Yayınlandı! 6 Branşta Mülakatsız Alım Yapılacak

Marmara Üniversitesi KPSS şartsız ve mülakatsız 6 branşta personel alım yapacak olduğunu duyurdu. Bunu duyan vatandaşlarda personel alımına dair tüm detayları öğrenmek için hemen araştırmalara başladı. Fakat Lise memur alımları yapılmaya başlanırken, başvuru yapacak olan ilgili adayların şartları yerine getirmesi istendi. Kamu sektöründe çalışacak ilgili adayların yerine getirmesi gerekecek şartlardan biri de askerlikle ilgili bir ilişkisi olmaması olacak. TC vatandaşı olmak, SGK emeklilik ve yaşlı aylığı almamak aranan bir başka önemli şartlar arasında yer alıyor.

Marmara Üniversitesi Hangi Pozisyonlarda Memur Alımı Yapacak?

Marmara Üniversitesi hangi pozisyonlarda memur alımı yapacak olduğu bir başka sorgulanan konulardan biri oldu. 6 branşta KPSS şartı olmadan alım yapacak olduğunun bilgisini veren Marmara Üniversitesi hasta bakım personeli, temizlik görevlisi, bahçıvan, ısıtma kalorifer uzmanı, şoför gibi kadrolarındaki ihtiyaçları karşılamak amacıyla personel alımlarını yapacak olduğunu duyurdu.

Lise mezunu başvuru yapacak olan adayların da başvuru için dikkat etmesi gereken bir başka önemli detaylardan biri de 35 yaşını aşmamış olması isteniyor.

KPSS Şartsız Mülakatsız Personel Alım Ne Zaman Olacak? Başvuru Tarihleri

Memur olmak isteyenleri sevindirmeye neden olacak güzel gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Üniversitelerden de bakıldığı zaman kadrolardaki eksikliği gidermek amacıyla pek çok alımlar yapılmaya devam ediliyor. Onlardan biri Marmara Üniversitesi olurken, pek çok pozisyonda çalıştırmak üzere personel alımına ihtiyaç duymuş olduğunu belirtti. Bu sayede ilgili adaylarda yapılan personel duyurusu sonrasında başvuru tarihlerinin ne zaman başlayıp ne zaman son bulacağını öğrenmek istiyor.

KPSS Şartsız mülakatsız personel alım başvuru tarihleri ne zaman olacağı konusuna geldiğimiz zaman başvuruların 16 Şubat 2023 tarihine kadar yapılacak olduğunu söylemek mümkün. Adaylar başvurularını bundan sonra online olarak yapmaya başlayacak. Marmara Üniversitesi ilgili pozisyonlarında çalışmak isteyenler gerekli başvuru kılavuz incelemelerini yaparak ardından Marmara Üniversitesi personel alımına dair başvuru işlemlerini de kolayca gerçekleştirebilecek.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.