Lise Mezunları İçin Kadrolu 35 Çiftlik İşçisi Alınacak!

Lise mezunları için kadrolu personel alımı yapılacağının müjdesi verildi. Kadrolu 35 çiftlik işçisi alınacak olduğu söylendi.

Yayınlanma:
Lise Mezunları İçin Kadrolu 35 Çiftlik İşçisi Alınacak!

Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi kadrolu işçi alımı yapılacak olduğunu söyledi. Alınacak personellerin kadrolu olacağının bilgisi verildi. Buna göre Üniversite bünyesinde en az lise mezun olacak şekilde çiftlik işçisi alınacak olduğu belirtildi. Çiftlik işçisi olarak çalışmak isteyenler başvuruya dair şartların ne olacağını merak ediyor. Daimi kadroda görev yapacak olan işçiler için istenen şartlar belli oldu.

İŞKUR resmi sayfasında Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi işçi alımı yapacak olduğuna dair bilgi sundu. Buna göre işçi alımlarında çalışmalar daimi şekilde yapılacak ve başvuru sahiplerinden en az lise mezunu olması istenecek. Adayların başvurularında bir başka bakılacak önemli şartlardan biri de KPSS puan türü olup olmaması. Adaylardan KPSS ile ilgili herhangi bir şart koşulmayacağından dolayı başvuruların yapılmasına dair herhangi bir engel durumu olmayacak.

En Az Lise Mezunu Çiftlik İşçisi Alım Şartları Nelerdir?

En az lise mezunu çiftlik işçisi alım şartları sürekli sorgulanan konuların başında yer alıyor. Başvurularınızı yapabilmeniz için alıma dair şartların ne olduğunu bilmelisiniz. Eğitim durumlarında en az lise mezunu olması aranırken, yaş aralığı da 18-30 olarak belirlendi. 30 yaş üstündeki kişilerin başvuru yapılmasına izin verilmeyecek. Bu nedenle başvuru sahiplerinin de mutlaka başvuru şartlarına dair tüm merak edilenleri öğrenmesi gerekirken, şartlara uygun olanlar anında kuruma iletebilecek.

Üniversitesinin daimi olarak alacağı kişiler ile ilgili olarak bir başka önem arz eden konulardan biri Niğde şehrinde ikamet ediyor olmasıdır. Niğde şehrinde ikamet edenlerin başvuru yapması olanak sağlanacak. Şehir dışından yapılacak başvurular değerlendirme altına alınmayacaktır. Başvuran adaylar için bir başka önem arz eden hususlardan biri de işe başlandığında vardıyalı çalışma sistemine tabii olacaklardır. Bu sebepten dolayı vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek kişilerin başvurularını yapması gerekmektedir. Tüm bu belirtilenler ışığında şartlar yerine getirildiğinde kadrolu olarak işçi olarak başlayacaksınız. En az 35 kişinin alınacak olduğu kurumda çalışmak için hemen başvuru yapın.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.