Lokomotif ve Motor Sanayii en az lise mezunu 50 daimi işçi alımı başvuruları için son gün

Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek en az lise mezunu 50 daimi işçi alımı başvuruları sona eriyor. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Lokomotif ve Motor Sanayii en az lise mezunu 50 daimi işçi alımı başvuruları için son gün

Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan personel alım ilanında en az lise mezunu 50 işçi alımı yapılacağı belirtildi.

Lokomotif ve Motor Sanayii Anonim Şirketi Eskişehir Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan ilanda şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimize 40 adet Endüstri Meslek Lisesi-Teknik Lise mezunu ve 10 adet Meslek Yüksek Okulu (Önlisans) mezunu olmak üzere toplam 50 adet daimi sanatkar işçi alımı yapılacaktır. Alınacak işçilerin meslek, tahsil ve sayılarına ilişkin bilgiler aşağıda belirtilmiştir. Okul ve bölüm bilgileri ile diğer şartlar Türkiye İş Kurumu internet sitesinde belirtilmektedir. İşçi alımı, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamında yapılacağından, ilgililerin 22.05.2017 tarihinden itibaren Türkiye İş Kurumuna müracaat etmeleri rica olunur."

Lise Mezunu Alınacak Personellerin İstihdam Edileceği Pozisyonlar

Tesviyeci 24, Motorcu 10, elektrikçi 2, Metal Boyacı 2, Sıhhi Tesisatçı 2 olmak üzere toplamda 40 lise mezunu personel alınacak.

Ön Lisans Mezunu Personellerin İstihdam Edileceği Pozisyonlar

8 Tesviyeci ve 2 elektrikçi olmak üzere 10 ön lisans personeli alımı yapılacak.

Başvuru Şekli ve Tarihi

Son başvuru tarihi 31 Mayıs olmakla birlikte ilana başvuruda bulunmak isteyen adaylar, İŞKUR bölge müdürlüklerine başvuru yapabilirler.

Alınacak personeller, Eskişehir Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek.

Son dakika haberlerinden, kamu personeli alım ilanlarından ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.