Lorient, Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki Rakibi Lyon'u Deplasmanda Dağıttı: 1-4

Siyaj beyazlı temsilcimizin UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalindeki rakibi Lyon, lig karşılaşmasında evinde konuk ettiği düşme hattındaki Lorient'e 4-1 kaybetti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Lorient, Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'ndeki Rakibi Lyon'u Deplasmanda Dağıttı: 1-4

UEFA Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş'ın çeyrek finaldeki rakibi olan Fransa'nın O. Lyon takımı, Fransa Birinci Liginde bu hafta evinde ağır bir yenilgi aldı. Lyon, ligde kalma mücadelesi vermekte olan Lorient'i evinde konuk etti. Konuk takım Korient, temsilcimiz Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibini 4-1'lik bir skorla adeta bozguna uğrattı.

Fransa Birinci Ligi'nin 32. hafta karşılaşmasında O. Lyon, sahasında ligin son sıralarında küme düşmeme mücadelesi veren Lorient'i konuk etti. Ev sahibi takım 28. dakikada Corentin Tolisso ile 1-0 öne geçerken, konuk takımın buna cevabı gecikmedi. Lorient'in 42. dakikada Waris Majeed, 49. dakikada Sylvain Marveaux, 74 ve 80. dakikalarda Benjamin Moukandjo ile bulduğu gollere engel olamayan ev sahibi O. Lyon, sahadan adeta silindi ve karşılaşmadan 4 - 1 yenik ayrıldı.

Siyah beyazlı ekibimizin Avrupa Ligindeki rakibi O. Lyon, kendi evinde aldığı bu mağlubiyetle 54 puanla 4. sırada yer alırken, Lyon'u ağır bir hezümete uğratan konuk takım Lorient ise puanını 31'e yükselterek 18. sıraya yükselmeyi başardı.

Spor haberlerinden ve son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.