Lyon Beşiktaş Maçı Saat Kaçta , Hangi Kanalda Yayınlanacak? (Maç Şifreli mi?)

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, Lyon karşılaşması için geri ayım başladı. Peki UEFA Avrupa Ligi çeyrek karşılaşması O. Lyon Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak? Lyon Beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak? İşte Lyon Beşiktaş karşılaşmasının yayın bilgileri.

Yayınlanma:
Lyon Beşiktaş Maçı Saat Kaçta , Hangi Kanalda Yayınlanacak? (Maç Şifreli mi?)

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk karşılaşmasında Fransa'nın O. Lyon ekibi ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta hazırlıklar başladı.

13 Nisan Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi çeyrek final karşılaşmasında deplasmanda O. Lyon ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta tek hedef, deplasmandan avantajı bir sonuçla dönmek.  Siyah beyazlı ekip, oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla ara vermeden başladı. Antrenman 1.5 saate yakın sürdü.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışması ile yapıldı. Önceki gün oynanan Trabzonspor karşılaşmasında oynayan oyuncular antrenmanı salonda rejenarasyon yaparak tamamladı. Diğer futbolcular ise önce salonda kuvvet çalışması yaptı, daha sonra sahada 5’e 2 çalışması ve değişmeli olarak minik kale maç yapıldı. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ve kazanan takımın galibiyet pozu ile sona erdi.

Beşiktaş, hazırlıklarına yarın saat 17.00’de basına açık yapacağı antrenmanla devam edecek.

Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta?

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final karşılaşması O. Lyon - Beşiktaş maçı 13 Nisan Perşembe günü saat 22. 05'de başlayacak ve TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde Oynanacak Diğer Karşılaşmalar

22.05: Anderlecht- Manchester United

22.05: Celta Vigo-Genk

22.05: Ajax-Shalke

Rövanş Karşılaşmaları Ne Zaman?

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk karşılaşmaların ardından rövanş maçları 20 Nisan Perşembe akşamı oynanacak ve yarı finale çıkan takımlar belli olacak.

Spor haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.