Lyon Beşiktaş Maçı Trt 1'de Naklen Yayınlanacak

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk karşılaşmasında temsilcimiz Beşiktaş, deplasmanda Lyon ile karşı karşıya gelecek. Peki karşılaşma şifresiz olarak mı yayınlanacak? Lyon Beşiktaş maçı saat kaçta yayınlanacak? Lyon Beşiktaş maçını canlı olarak nasıl izlerim? İşte Lyon Beşiktaş maçının detayları.

Yayınlanma:
Lyon Beşiktaş Maçı Trt 1'de Naklen Yayınlanacak

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final müsabakasında temsilcimiz Beşiktaş, bu akşam Fransa'nın O. Lyon takımı ile karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Ligi finali yolunda bu akşam Lyon ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta tek hedef, sahadan avantajlı bir skorla ayrılarak rövanş karşılaşmasına rahat çıkmak. Karşılaşmanın başlamasına saatler kala internet üzerinde en çok aranan kelimelerden biri Lyon Beşiktaş karşılaşmasının saati ve yayımlanacağı kanal oldu.

Beşiktaş'ta Quaresma ve Aboubakar Yok

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor ile oynana karşılaşmada sakatlanan Beşiktaş'ın Portekizli yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, Lyon karşılaşmasında forma giyemeyecek. Portekizli oyuncunun tedavisinin tamamlanamadığı ve deplasmandaki ilk maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği açıklandı. Aboubakar ise son karşılaşmada gördüğü kırmızı kart nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Muhtemel 11'ler

Önceki gün yapılan antrenmanın ardından Lyon akrşılaşmasında sahaya çıkacak kadro da şekillenmeye başladı. Beşiktaş'ın Lyon karşısına Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Mitrovic, Tosic, Atiba, Oğuzhan, Babel, Talisca, Adriano ve Cenk Tosun 11'i ile çıkması bekleniyor.

Rakip Lyon'un ise karşılaşmaya Lopes, Rafael, N'Koulou, Yanga-Mbiwa, Rybus, Darder, Tolisse, Velbuena, Fekir, Ghezzal, Lacazette 11'i ile çıkması bekleniyor.

Maç Saat Kaçta?

Lyon ile Beşiktaş arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi çeyrek final karşılaşması saat 22.05'te başlayacak. Karşılaşmada İspanya Futbol Federasyonundan Antonio Mateu Lahoz düdük çalacak. Lahoz'un yardımcılığını ise Javier Rodriguez ve Pau Cebhian Devis üstlenecek. Teodoro Sobrino ise karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak görev alacak.

Karşılaşma TRT 1'de

Lyon ile Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşma Trt ekranlarında yayınlanacak. Şifresiz olarak yayınlanacak olan karşılaşmayı başladığı anda canlı olarak izlemek için aşağıda bulunan adresleri kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

" http://www.trt.net.tr/anasayfa/canli.aspx?y=tv&k=trt1 "

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.