Lyon Maçı Öncesi Beşiktaş'ta Sevindiren Gelişme (Muhtemel 11'ler)

Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında bu akşam Lyon ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta sevindiren gelişmeler yaşandı. İşte karşılaşma öncesi siyah beyazlı ekipte son durum, temsilcimizin turu atlayacağı skorlar ve muhtemel 11'ler.

Yayınlanma:
Lyon Maçı Öncesi Beşiktaş'ta Sevindiren Gelişme (Muhtemel 11'ler)

Avrupa'daki tek temsilcimiz Beşiktaş, bu akşam UEFA Avrupa Ligi'nde Vodafone Arena'da Lyon'u konuk edecek. Karşılaşmaya saatler kala Beşiktaş'a iki sevindiren haber geldi.

UEFA Avrupa Ligi yarı final bileti almak için bu akşam 2-1 yenildiği ilk maçın rövanşında Beşiktaş sahasında Fransa'nın Lyon takımını konuk ediyor. Büyük bir heyecana ve çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma, saatler 22.05'i gösterdiği anda başlayacak.

İlk karşılaşmada iyi bir oyun ortaya koyan, ancak karşılaşmanın son dakikalarında talihsiz bir şekilde yediği 2 gol sonrasında rakibine mağlup olan Beşiktaş'ta hedef, ilk karşılaşmadaki hataları yapmadan rakibini yenmek ve Avrupa Ligi'nde adını yarı finale yazdırmak olacak.

Beşiktaş Hangi Durumlarda Yarı Finale Kalır?

Temsilcimizin gol yemediği her türlü galibiyet, bizi üst tura çıkaracaktır. Ancak her türlü beraberlik ve mağlubiyet Lyon'un işine yarayacak. 2-1'lik Beşiktaş galibiyeti maçı uzatmalara götürecek. Lyon'un 2 gol atması durumunda ise Beşiktaş'ın en az 4 gol bulması gerekecek.

Quaresma ve Adriano Tamam

Bu akşam oynanacak olan karşılaşmada forma giyip giymeyecekleri belli olmayan Quarsma ile Adriano'nun durumu da netlik kazandı. İki futbolcu bu akşam oynanacak olan Lyon karşılaşmasında forma giyebilecek. İşte Beşiktaş ve rakip Lyon'un muhtemel 11'leri

Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Mitrovic, Tosic, Adriano, Quaresma, Atiba, Oğuzhan, Babel, Talisca ve Cenk Tosun

Lyon: Lopes, Morel, Diakhaby, Jallet, Tousart, Gonalons, Tolisso, Valbuena, Fekir, Lacazzette.

Beşitaş maçı hangi kanalda haberimize gitmek için lütfen tıklayın

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.