Lyonlu Velbunea'dan Türkiye'yi Kızdıran Skandal Paylaşım

Lyon forması giyen Velbunea, önceki akşam oynanan Beşiktaş karşılaşması sonrasında skandal bir paylaşım yaptı. İşte tepkilere neden olan o paylaşım.

Yayınlanma:
Lyonlu Velbunea'dan Türkiye'yi Kızdıran Skandal Paylaşım

Önceki akşam oynanan Beşiktaş Lyon karşılaşmasından sonra Lyon'lu Velbunea'nın yaptığı skandal paylaşım, büyük tepkilere neden oldu.

2-1 yenildiğimiz karşılaşmanın rövanşında Vodafone Arena'da oynanan karşılaşmada temsilcimiz Beşiktaş üstün bir oyun ortaya koydu. Ancak ilk karşılaşmadaki şanssızlıklar siyah beyazlı temsilcimizin peşini bırakmadı. Karşılaşma 2-1 sona erdi ancak Beşiktaş, yakaladığı net pozisyonlardan faydalanamamıştı. Penaltı atışları sonrasında ise rakibine 7-6 yenilen siyah beyazlı temsilcimiz UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

Karşılaşma sonrası Lyon cephesi ise zafer sarhoşuydu. Öyle ki Lyonlu oyuncu Velbunea, sosyal medya üzerinde skandal bir paylaşım yaparak başta Beşitak taraftarı olmak üzere Türkiye'yi kızdırdı ve büyük tepkilere neden oldu. Velbunea yaptığı paylaşımında Lyon'un simgesi olan Aslanın ağzında parçalanan Beşiktaş amblemini kydu. İşte o paylaşım.

Karşılaşma sonrasında büyük üzüntü yaşayan Beşiktaş cephesi, ayrıca hakeme sitemliydi. Elle oynanan bir pozisyonda penaltı vermeyen hakem UEFA Avrupa Ligine veda etmemize neden oldu.

Spor haberlerinden, son dakika haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.