LYS'ye İstanbul'da gireceklere sevindiren haber: LYS günü ulaşım ücretsiz

Alınan son dakika bilgilerine göre Haziran ayında yapılacak olan LYS sınavlarına katılacak olan öğrencilere ve görevlilere, İstanbul'da toplu taşıma ücretsiz olacak. İşte alınan o karar ve detaylar.

Yayınlanma:
LYS'ye İstanbul'da gireceklere sevindiren haber: LYS günü ulaşım ücretsiz

LYS'ye İstanbul'da girecek olan öğrencilere müjdeli haber geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, 10 -11 - 17- 18 Haziran 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan Lisans Yerleştirme Sınavlarına (LYS) girecek olan öğrenci ve görevlilere toplu ulaşım araçlarının ücretsiz hizmet vermesi yönünde karar aldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantılarının ilk birleşiminde, AK Parti ve CHP Grupları LYS sınavlarında toplu ulaşım araçlarının öğrenci ve görevlilere ücretsiz hizmet vermesi için önerge verdi. Önerge, Meclis Üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.

Öğrenci ve görevlilerin sınav yerlerine rahat ulaşabilmesi alınan karara göre; 2017-ÖSYS kapsamında 10 - 11 - 17 - 18 Haziran 2017 tarihlerinde yapılacak olan Lisans Yerleştirme Sınavlarına (LYS) girecek öğrenci ve görevliler, sınav giriş veya görevli belgelerini ibraz ederek İETT Otobüsleri, Otobüs A.Ş. Otobüsleri, Özel Halk Otobüsleri, Metrobüs, Nostaljik Tramvay ve Tünel) araçları, Şehir Hatları Vapurları, Özel Deniz Motorları, Tramvay, Metro, Hafif Metro, Füniküler, Teleferik ve Kadıköy Moda Nostaljik Tramvayı'nı ücretsiz kullanacak.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, eğitim haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | İstanbul

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.