Mahsun Kırmızıgül’ün Senaristliğini Ve Yönetmenliğini Üstlendiği “Prestij Meselesi” Adlı Film İzleyicilerini Bekliyor!

Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül’ün şöhrete ilk yolculuklarını konu alan 'Prestij Meselesi'nin galası yapıldı. Filmi yazıp ve yönetmenliğini yapan Kırmızıgül, duygularını, "Bu film, bir yolculuğun ilk hikâyesi... Hilmi Topaloğlu, ben, Özcan Deniz’in ve Haluk Levent’in yaşadığı gerçek bir umut hikâyesi... Şu sıralarda herkesin bir umuda çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bu hikâye, hiç eskimeyecek" sözleriyle ifade etti.

Yayınlanma:
Mahsun Kırmızıgül’ün Senaristliğini Ve Yönetmenliğini Üstlendiği “Prestij Meselesi” Adlı Film İzleyicilerini Bekliyor!

Kırmızıgül'ün yazıp ve yönettiği Prestij Meselesi’nin başrollerinde Engin Hepileri, Eser Yenenler, Mahmut Kırmızıgül, Şebnem Bozoklu, Biran Damla Yılmaz paylaşırken, zengin oyuncu kadrosunda Ali Sürmeli, Melisa Döngel, Bülent Emrah Parlak, Erdal Özyağcılar, Erkan Petekkaya, Zafer Ergin, Celil Nalçakan, Murat Han, Levent Sülün ve Melek Baykal da yer aldı.

Emeği Geçen Herkese Sonsuz Teşekkürler!

Geceye kızı Lavin Kırmızıgül ile katılan Mahsun Kırmızıgül ve filmin oyuncuları, gösterim öncesi basın temsilcilerinin sorularını cevapladı.

'Prestij Meselesi' filminin yaşamı boyunca kendisi için farklı bir anlam taşıyacağını belirten Mahsun Kırmızıgül, öncelikle projede emeği geçen herkese tek tek teşekkür etti.

3561670-2e5735ad5d118a91ef2506af7efbe558-640x640.jpg

Benim İçin Hiç Eskimeyecek Bir Proje!

Mahsun Kırmızıgül, sözlerine, "Bu film, yolculuğa çıkışın ilk hikâyesi... Hilmi Topaloğlu, ben, Özcan Deniz ve Haluk Levent’in yaşadığı gerçek bir umut hikâyesi... Şu anda herkesin umuda çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bu hikâye, benim için hiç eskimeyecek" şeklinde konuştu.

Çok İnanarak Çektiğimiz Bir Film Oldu!

'Prestij Meselesi'nde Hilmi Topaloğlu’na hayat veren Engin Hepileri, gazetecilere, "Çok inanarak çekilen bir hikâye oldu. Türk sineması için çok değerli bir film" ifadelerinde bulundu.

Emek Harcanan İyi Bir Proje!

Eser Yenenler, film için çok emek harcandığını söylerken, Aslıhan Güner ise böyle bir filmde yer almaktan çok mutlu olduğunu vurguladı.

3561670-b54aa293c7333ca4f6f8ab523bef1674-640x640.jpg

Herkes Güzel Bir Başarı Hikâyesi İzleyecek!

Şebnem Bozoklu, filmin izleyiciyi 1990’lara götürdüğünü ve herkesin güzel bir başarı hikâyesi görebileceğini belirtti.

Tarifi Olmayan Bir Mutluluk!

Biran Damla Yılmaz, 'Prestij Meselesi'nin senaryosunu okurken çok heyecan dıyduğunu söylediği hikâyede yer almanın kendisi için tarifsiz bir mutluluk olduğunun vurguladı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.