Mahsun Kırmızıgül’ün Sitemi: ‘’Utanmıyorlar!’’

Ünlü şarkıcı, oyuncu ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem sonrasında afet bölgelerine gitmişti. Kırmızıgül burada insanlara yardım etmesinin yanı sıra büyük bir sitemde bulundu.

Yayınlanma:
Mahsun Kırmızıgül’ün Sitemi: ‘’Utanmıyorlar!’’

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkez üssü olan iki büyük deprem Türkiye’ye büyük zarar vermişti. Yurttaşlar hala depremin etkisini atlatamamış durumda. Deprem seferberliğine dahil olan bir diğer isim ise Kırmızıgül oldu. Mahsun Kırmızıgül depremle bölgesinde yaşanan fırsatçılık olayına sert tepki gösterdi.

Fırsatçılığa Sitem Etti

Türkiye’nin tanınan isimlerinden olan Mahsun Kırmızıgül deprem sonrasında depremzede yurttaşlara yardım edebilmek için afet bölgesine gitti. Depremzedeler için elinden geleni yapmaya çalışan ünlü yönetme fırsatçılık yapanlara sitem etti.

mahsun-kirmizigul-kimdir-kac-yasinda-nereli-15007776-9355-amp.jpg

‘’Depremzedeleri Kazıklamaktan Utanmıyorlar’’

Mahsun Kırmızıgül sosyal medya hesabından şunları ekledi; ‘İnsanlar tek yürek olup yardımlaşırken, bazı gözü doymaz fırsatçılar depremzedeleri kazıklamaktan utanmıyorlar. Asansör ve yük taşıyıcıları 5 kat, ev sahipleri kiraları 3 kat arttırmış durumda. Depremzedelerin şu an ortak feryadını iletiyorum. Allah belanızı versin.’

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.