Survivor Makbule Karabudak kimdir?

2020 survivor yarışmacısı Makbule Karabudak kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Mesleği ne?

Yayınlanma:
Survivor Makbule Karabudak kimdir?

Survivor yeni swzonda gönüllüler takımında yarışacak olan Makbule Karabudak'ın kim olduğu merak ediliyor. Survivor'da nasıl performans sergileyeceği  kaç yaşında olduğu gibi bilgiler araştırılıyor. 16 Şubat pazar akşamı başlayacak olan yarışmada gönüllüler takımında Makbule Karabudak yarışacak.

Survivor 2020 takımında gönüllüler arasına adını yazdıran dinamik yapısıyla dikkat çeken genç yarışmacı performansı merak ediliyor.

Makbule Karabudak Temmuz 1992 İstanbul doğumlu. İlk okula devam ederken Kırıkkale'ye taşınarak orada eğitime devam etti. İlk okulda üç adım uzun atlama ve kısa mesafe koşusu yapmış. Lise hayatında 4 sene basketbol oynamıştır Üniversiteyi Eskişehir  Osmangazi Üniversitesi Ebelik bölümünü kazanmıştır.  Ebelik bölümüne puanının çok üstünde bir puan alarak yerleşti. Üniversitede okulun bayan hentbol takımında oynamaya başlamıştır. Nöbetler, Antrenman figuranlık  komilik yaparak okul harçlığını çıkartmıştır. Üniversiteden mezun olduğu sene KPSS atanarak istanbul'da göreve başlamıştır. Hem pilates hem fitness yapmıştır. Spor yaparken eğitim salonunda eşi ile tanışmıştır 14 ay önce evlenmiştir.

Survivor’a katılan diğer yarışmacılar için bilgilere ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.