'Malazgirt 1071' Filminin Çekimlerine Kütahya'da Başlandı

Yapımcılığını İskender Bingöl'ün üstlendiği Malazgirt 1071 filminin çekimlerine Kütahya'da başlanıldı. Çekim öncesi film ekibi, basın mensuplarına demeç verdi. İşte yapılan açıklamalar.

Yayınlanma:
'Malazgirt 1071' Filminin Çekimlerine Kütahya'da Başlandı

İskender Bingöl' ün yapımcılığını üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Alperen Tonyukuk'un bulunduğu, son günlerde sinema gündeminde adından sıkça söz ettirmeyi başaran Malazgirt 1071 filminin çekimlerine Kütahya'da başlangıç yapıldı.

Film çekimleri öncesinde ekip, tanıtım amaçlı olarak Kütahya'daki Siyah İnci Pastanesinde bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen tanıtım toplantısında açıklamalarda bulunan filmin yapımcısı İskender Bingöl, film için uygun yer olarak Kütahya'yı seçtiklerini belirtti. Açıklamalarında filmle ilgili bilgilendirmelerde de bulunan Bingöl, filmde 10 yıllık bir sürecin işlendiğini söyledi. Bingöl, filmin bu yılın Kasım ayında yayınlanmasını planladıklarını da açıkladı.

Yönetmen Alperen Tonyukuk Ayhan filmde tarihi gerçekliği en iyi şekilde yansıtmaya çalıştıklarını söyledi. Öğrencilik hayatının Kütahya'da geçirdiğini anlatan Ayhan, Kütahya'nın el değmemiş tarihi olduğunu, bu yüzden çekimler için bu kenti tercih ettiklerini belirtti.

Filmin oyuncuları da renkli ve keyifli bir ekip olduklarını, güzel bir sonucun ortaya çıkacağına inandıklarını söyledi. Oyuncular ve teknik ekip, misafirperverliklerinden dolayı Kütahya halkına teşekkür etti.

Sinema haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Kitahya

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.