Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan Son Dakika Taşeron Açıklaması: Sabredin

Katıldığı bir programda konuşan Maliye Bakanı Naci Ağbal'a katılımcılardan taşeron işçi sorusu geldi. İşte Bakan Naci Ağbal'ın taşeron işçi sorusuna verdiği yanıt.

Yayınlanma:
Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan Son Dakika Taşeron Açıklaması: Sabredin

Katıldığı bir programda açıklamalarda bulunan Maliye Bakanı Naci Ağbal, gündeme ilişkin konuları değerlendirirken programa katılan vatandaşlardan birinin taşeron işçiye kadro meselesi hakkında sorulan soruyu da yanıtladı.

Maliye Bakanı Naci Ağbal geçtiğimiz günlerde taşerona kadro yasası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Ağbal taşeron işçilerin kamuya alınmasını ön gören çalışmaların önümüdeki günlerde Meclis Genel Kurluna geleceğini söylemişti. Bu açıklamalar sonrasında başlayan sürecin sonuna gelinirken, Bakan Ağbal bugün düzenlenen bir programda kendisine gelen taşeron işçi sorusunu cevapladı.

Sabredin..

Maliye Bakanı Naci Ağbal, bir vatandaşın kendisine, "taşeron işçilere kadro sözü vermiştiniz?" tepkisi üzerine bir açıklama yaptı ve işçilerin bu konuda birazdaha sabretmesi gerektiğini sile getirdi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal geçtiğimiz günlerde yaptığı taşeron açıklamasında, taşeron işçilerin kamuda istihdamını ön gören tasarının 21 Mart tarihine kadar TBMM genel kuruluna geleceğini ve konunun mecliste ele alınacağını söylemişti. Ancak konu henüz Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kuruluna intikal etmedi. Taşeron işçilerin ise bu konuda sabırsız bekleyişi devam ediyor.

Taşeron işçilerin bir diğer umudu ise şu sıralar gerçekleşmekte olan Bakanlar Kurulu toplantısında bu konuda bir karar alınması.

Taşerona Kadro Konusunda 5haber.com’un Özel Haberine Ulaşmak İçin TIKLAYIN

Taşeron haberlerinden, son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, ekonomi haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için Facebook sayfamızı beğenebilir ve grubumuza üye olabilirsiniz.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.