Manchester City'nin yıldızı Jesus Navas Fenerbahçe yolunda (Navas kimdir?)

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapmak isteyen Fenerbahçe, ilk olarak prta saha sorununu çözmek istiyor. Bu kapsamda sezon sonunda Manchester City ile sözleşmesi sona erecek olan Navas ile temasa geçildi. İşte detaylar ve transfer görüşmelerinde son durum.

Yayınlanma:
Manchester City'nin yıldızı Jesus Navas Fenerbahçe yolunda (Navas kimdir?)

2016-2017 sezonunun sonuna doğru gelinirken takımlar da gelecek sezon için rotalarını belirlemeye başladı. Yeni sezon için büyük planlar kuran ve şampiyonluk hedefi koyan Fenerbahçe, transferde erken davranan takımlar arsında. Geçtiğimiz gün yapılan Divan Kurulu sonrasında yapılan açıklamalar ile transfer için yönetimin harekete geçtiği belirtildi.

Transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'de ilk hedef oyun kurucu. Alex De Sousa'dan sonra o bölgeye henüz istikrarlı bir oyuncu bulamayan Fenerbahçe, sezon sonunda Manchester City ile sözleşmesi sona erecek olan Jesus Navas ile bu bölgeyi doldurmayı planlıyor.

Son günlerdeki Lens bilmecesi henüz çözüme kavuşturulamadı. Bu nedenle Fenerbahçe, Jesus Navas transferine hız kazandırdı. Yıldız oyunu ile transfer görüşmelerine başlayan Fenerbahçe, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için çalışmaları hızlandırdı.

Orta sahanın sağ kanadında oynayan 31 yaşındaki İspanyol yıldız oyuncunun transferinin sonlandırılmasından sonra, Lens'in sol, Navas'ın sağ kanatta oynaması bekleniyor.

Öte yandan yıldız futbolcu Navas, Manchester City'nin yeni sözleşme teklifini reddetmesi, yıldız oyuncunun Fenerbahçe'ye gelme ihtimalini arttırıyor. Navas'ı gelecek sezon'da sol bekte oynatacağını açıklayan Pep Guardiola ile Navas'ın yıldızları bir türlü barışmadı.

Navas'ın teknik direktörle olan sorunları nedeniyle de transfere sıcak baktığı öğrenildi.

City forması ile 52 maça çıkan Jesus Navas, bu maçlarda 1 gol atarken 10 asist yaptı.

Spor haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.