Manisa'da 4.2 Büyüklüğünde Deprem Oldu | Son Dakika

Son dakika haberi Manisa'da 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İşte bölgeden alınan son dakika bilgileri ve detaylar.

Yayınlanma:
Manisa'da 4.2 Büyüklüğünde Deprem Oldu | Son Dakika

Son dakika haberi Manisa'dan geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre Manisa'da son dönemlerde meydana gelen depremlere bir yenisi daha eklendi. Manisa'nın Saruhanlı İlçesi'nde, bugün saat 14.23'de Richter ölçeğine göre 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Deprem Dairesi tarafından deprem ile ilgili açıklanan son dakika verilerine göre, bugün saat 14.23'te, merkez üssü Manisa'nın Saruhanlı ilçesi olan 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 8.3 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem, kısa süreli paniğe yol açtı. Manisa ve İzmir ile çevre ilçelerde de hissedilen depremde, ilk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmadığı öğrenildi.

Bölgeden son dakika haberleri geldikçe eklenecektir.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, son depremlerden, yerel haberlerden ve daha fazlasında anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Manisa

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.