Manisa'da Feci Kaza: 1 Kişi Öldü , 2'si Ağır 4 Kişi Yaralandı

Manisa'nın Kula İlçesinde bir otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada kişi hayatını kaybederken 2'si ağır olmak üzere 4 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Manisa'da Feci Kaza: 1 Kişi Öldü , 2'si Ağır 4 Kişi Yaralandı

Manisa'ya bağlı Kula İlçesi'nde, bir kamyonet ile otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 2'si ağır 4 kişi yaralandı.

Bugün saat 20.00 sularında Manisa İlinin Kula-Eşme Karayolunda bulunan Aktaş Mahallesi Kavşağı'nda meydana gelen kazada; Bayram Eroğlu idaresinde olduğu açıklanan 45 K 6816 plakalı otomobil, karşı yönden gelmekte olan ve Mustafa Taşdemir (63) idaresinde olduğu saptanan 45 K 1828 plakalı kamyonetle çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında otomobil sürücüsü Bayram Eroğlu, otomobilde bulunan Fatma Eroğlu, Saniye Eroğlu (80), Ayşe Emiri (51) ve diğer araç sürücüsü Taşdemir yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Fatma Eroğlu'nun yaşamını yitirdiği belirlendi. Kazada yaralanan yaralılar sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla Kula Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Bayram ve Saniye Eroğlu'nun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kazada ölen Fatma Eroğlu'nun cansız bedeni savcının incelemesinin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son dakika haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Manisa

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.