Manisa'da Sarhoş Vatandaş Silahla Dehşet Saçtı: 2 Ölü , 2 Yaralı

Manisa'nın Alaşehir İlçesinde meydana gelen olayda, tartıştığı kişilere ateş eden ve sarhoş olduğu belirtilen bir kişi, biri olayla ilgisi olmayan 2 kişiyi öldürdü, 2 kişiyi ise .eşitli yerinden yaraladı. İşte yaşanan olayın detayları.

Yayınlanma:
Manisa'da Sarhoş Vatandaş Silahla Dehşet Saçtı: 2 Ölü , 2 Yaralı

Son dakika haberi Manisa'dan geldi. Manisa'ya bağlı Alaşehir İlçesi'nde, nedeni henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı silahlı kavga çıktı. Çıkan silahlı kavgada, biri olayla ilgisi bulunmayan olmak üzere 2 kişi vurularak hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Bugün saat 01.30 sularında, Manisa'nın Yeşilyurt Mahallesinde bulunan Atatürk Caddesi üzerinde gerçekleşen olayda, alkollü olduğu belirtilen H.Ç. (47), henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı caddede Soner Gavgalı (33), Mehmet Tokuç (35) ve Arif Sarı (23) ile tartışmaya başladı. Sebebi bilinmeyen tartışma kısa bir süre içinde silahlı kavgaya dönüştü. H.Ç., belinden çıkardığı tabancayla tartıştığı kişilere ateş açmaya başladı. Vücudunun değişik yerlerinden 3 kurşunla yaralanan Soner Gavgalı olay yerinde hayatını kaybederken, Mehmet Tokuç ve Arif Sarı ise yaralandı.

Cadde boyunca yürümeye devam eden H.Ç,, yaklaşık 600 metre ilerledikten sonra, olayla bağlantısının bulunmadığı belirtilen ve CHP Lokali önünde oturmakta olan Mehmet Tunç'a ateş etti. Tunç da vücuduna isabet eden 4 kurşunla olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayda yaralanan Mehmet Tokuç Turgutlu Devlet Hastanesi'ne, Arif Sarı ise Alaşehir Devlet Hastanesi'nde kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinden kaçan H.Ç. ise bir süre sonra yaşadığı Kula İlçesi'ndeki jandarma karakoluna giderek silahı ile birlikte teslim oldu. H.Ç.'nin, kavga sırasında tabancayla ateş açması, bir marketin güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yerel haberlerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Manisa

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.