Maria Sharapova'dan: İçmediğim adar içtim, birçok erkekle birlikte oldum

Ünlü tenisçi Maria Sharapova, bir dergiye yaptığı açıklamalarda flaş sözlere yer verdi. Cezalı olduğu dönem ile ilgili hayatını anlatan Sharapova bu dönemde çok fazla alkol tükettiğini söyledi. İşte o açıklamalar.

Yayınlanma:
Maria Sharapova'dan: İçmediğim adar içtim, birçok erkekle birlikte oldum

Ünlü tenisçi Maria Sharapova'nın, yaptığı son açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

Güzel Rus tenisçi, bilindiği üzere geçtiğimiz yıl doping nedeniyle ceza almıştı. Uluslararası Tenis Federasyonu tarafından 2 yıl sportif faaliyetlerden men edilen Maria Sharapova, yapıtığı son açıklamada flaş sözler söyledi. Dünyanın eski 1 numaralı kadın raketi olan Sharapova, yaptığı açıklamada men cezasın almasından bu yana hiç içmediği kadar alkol tükettiğini söylerken birçok erkekle de birlikte olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz yılın başlarında doping nedeniyle ceza alan Sharapova, son 15 aylık dönemdeki hayatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sharapova yaptığı açıklamasında, “Cezalı olduğum dönemde, hayatımda içmediğim kadar içtim, birçok erkekle birlikte oldum. Sonunda sosyal hayatım vardı…” sözlerini söyledi.

Rus raket bu durumunu, son dönemlerde sürekli olarak dışarıda zaman geçirdiğine ve hareketli sosyal hayatına bağladı.

Vogue adlı bir dergiye açıklamalarda bulunan Rus raket Sharapova, özel hayatıyla ilgili, “Belki insan olmaktan dolayı çok müteessirim. Gerçekten çocuk sahibi olmak istiyorum. Ama işime ciddi bir şekilde odaklandım ve aslına bakarsanız birçok ilişkimin neden yürümediğini de böylece anlayabiliyoruym. Ben, bir şeyi diğerine feda ederek yaşayamam.” açıklamalarında bulundu.

Dünyanın bir numaralı ismi Serena Williams ile ilgili de konuşan Maria Sharapova, ünlü tenisçiye büyük saygı duyduğunu söyledi.

Magazin haberlerinden, son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com   |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.