Marilyn Monroe’nun Son Dönemi Dizi Oluyor

Ünlü aktris Marilyn Monroe’nun bilinmeyen yönlerini de gün yüzüne çıkarak dizi çekiliyor. İşte detaylar;

Yayınlanma:
Marilyn Monroe’nun Son Dönemi Dizi Oluyor

Yazar Sebastien Cauchon’un, Amerikalı efsanevi aktris, -en ünlü sinema yıldızı- şarkıcı ve model Marilyn Monroe hakkında yazdığı bir kitap, mini diziye uyarlanıyor. Bu dizi Marilyn Monroe’nun yaşadığı son dönemini ele alıyor. Marilyn Monroe’nun hayatı hakkında bilmediklerimiz, merak ettiklerimiz ve sır perdesi aralanıyor.

Ünlü sanatçının (1926 - 1962) ikonik filmlerle hafızalarda yer edinen kariyeri ve pek çok ünlü yıldız gibi sırlarla dolu olan hayatı her zaman merak konusu oldu ve takip edildi. Yazar Sebastien Cauchon’un, Monroe’nun yaşadığı son aylarını anlatan ilgi çekici romanı ‘Marilyn 1962’nin bir televizyon dizisine dönüştürülmesiyle karanlıkta kalmış birçok bilgi de aydınlığa kavuşacak.

Berlin merkezli Barry Films ve Scream korku serisinden hatırlayacağımız yapımcı Marianne Maddalena ortaklığında çekilecek olan dizi 10 bölümden oluşacak. Altın Küre ödüllü Elle ile Oscar adaylığı bulunan Toni Erdmann filmlerinde görev alan Michel Merkt de başyapımcılığı üstlenecek.

Dizi için kamera karşısına geçmesi beklenen isimler şimdilik belli değil. Monroe’yu kimin oynayacağı da en çok merak edilen konulardan biri. Yapımın henüz belirli bir resmi yayın tarihi de bulunmuyor. 2015 yapım Marilyn Monroe konulu bir başka dizi olan The Secret Life of Marilyn Monroe’da ünlü oyuncuya hayat veren Kelli Garner idi. Susan Sarandon’ın da rol aldığı seri, üç Primetime Emmy Ödülü adaylığı elde etmişti.

Diğer Sinema ve dizi haberleri için tıklayınız

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.