Marmaray boşaltıldı iddialarına yetkililerden açıklama geldi (Marmaray'da neler oluyor?)

Son dakika haberi İstanbul'dan geldi. Alınan son bilgilere göre Marmaray'ın acil anonsu ile boşaltıldığı iddialarına açıklama geldi. İşte o açıklama.

Yayınlanma:
Marmaray boşaltıldı iddialarına yetkililerden açıklama geldi (Marmaray'da neler oluyor?)

Birçok haber sitesinin son dakika şeklinde geçtiği Marmaray boşaltılıyor, hemen ter edin haberlerine Marmaray'dan açıklama geldi. Peronların "acil" anonsuyla boşaltıldığı iddiaları üzerine. Marmaray'ın resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yapan yetkililer canlı bilgi şeklinde geçtikleri haberde "Seferlerimiz normal olarak çalışmaktadır." bilgisi paylaştı.

Marmaray Yolcu Müdürlüğü tarafından Habertürk'e konu ile ilgili yapılan açıklamada böyle bir durumun söz konusu olmadığı ve seferlerin normal şekilde devam ettiği kamuoyuna belirtildi.

Marmaray resmi internet sitesinde seferlerin normal şekilde devam ettiği belirtildi.

Telaşın Nedeni Açıklandı

Marmaray'daki yangın sensör sistemi arızası heyecana yol açtı. Bu sırada anonslar da duyuldu. Alarmın arıza nedeniyle çalıştığının anlaşılması ve duruma müdahale edilmesinden sonra heyecan son buldu. Seferler normal olarak yapılıyor

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, kamu haberlerinden, yerel haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  İstanbul

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.