Matrix 4 Ne Zaman Vizyona Giriyor ?

Sinema severler tarafından merakla beklenen Matrix serisinin 4. filmi çekilmeye başlanıyor. İlk Matrix filmi 1999 yılında vizyona girmişti , filmin tutulması ve gişede çok başarılı olması üzerine 2003 yılında Matrix Reloeded...

Yayınlanma:
Matrix 4 Ne Zaman Vizyona Giriyor ?

Sinema severler tarafından merakla beklenen Matrix serisinin 4. filmi çekilmeye başlanıyor. İlk Matrix filmi 1999 yılında vizyona girmişti , filmin tutulması ve gişede çok başarılı olması üzerine 2003 yılında Matrix Reloeded ile Matrix Revolutions vizyona girerek seri sona ermişti. Ancak geçtiğimiz günler filmin yönetmeni ve yapım şirketi Matrix 4'ün çekileceğini duyurmuştu.

Lana Wachowski‘nin yazıp yöneteceği, Keanu Reeves ile Carrie-Anne Moss‘un Neo ve Trinity rolleriyle geri döneceği The Matrix 4 için hazırlıkların hız kazanmasıyla birlikte film hakkında merak edilen detaylar da gün yüzüne çıkmaya başladı.

San Francisco’da çekilecek yeni The Matrix için yayınlanan oyuncu ilanı, heyecanla beklenen The Matrix 4’ün çekimlerine 5 Şubat’ta başlanacağını ortaya çıkardı.

Zira bu ilanda, San Francisco Bay bölgesinde Project Ice Cream kod adıyla çekilecek filmde arka planda görünecek ekstralar arandığı belirtiliyor.

The Matrix 4'ün 21 Mayıs 2021’de vizyona girmesi bekleniyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.