Mavikent 5. Etap Konutları İçin Kura Çekilişi Gerçekleşti (Bin 201 Asil ve Yedek İsim Belirlendi)

Gaziantep'de bugün gerçekleşen kura çekiminde Mavikent 5. Etap konutları için hak kazanan talihliler belirlendi. İşte kura çekiminden bilgiler ve diğer detaylar.

Yayınlanma:
Mavikent 5. Etap Konutları İçin Kura Çekilişi Gerçekleşti (Bin 201 Asil ve Yedek İsim Belirlendi)

Gazianteplilerin büyük bir merakla beklediği Mavikent 5. Etap konutlarının kura çekimi bugün gerçekleşti. Bugün sabah saatlerinde gerçekleşen kura çekimi sonrasında kuradan adı çıkan talihliler, konutlarda hak sahibi oldular.

Gerçekleşen kura çekimi bin 201 konut için gerçekleşti. Bin 201 konut için gerçekleşen kura çekimine başvuruda bulunan kişi sayısı ise 32 bin 117 olarak açıklandı. Gerçekleşen kura çekimi ile belirtilen konutlar için bin 201 asil ve yedek isim belirlendi. Kura sonucu isim belirlemek için düzenlenen törene AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Canan Candemir Çelik, Şamil Tayyar, Abdülkadir Yüksel, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hakan Kurt ile bazı partililer ve hak sahipleri katılımda bulundu.

99 metrekare ve 2+1 daireler için düzenlenen kura çekilişi öncesi bir konuşma yapan Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, kura çekimine katılan adayların sabırsız olduğunu ve kurada adı çıkacaklara şimdiden hayırlı olsun diyerek, “Bugün bizim için çok güzel ve mutlu bir gün. Sizlerin heyecanını birlikte yaşıyoruz. En az sizin kadar, belki inanmayacaksınız ama sizden daha fazla heyecanlıyız. Ev sahibi olabilmeniz için çaba sarf ediyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun. Allah sahiplerine hayırlısıyla oturmalarını nasip etmiş. Rabbimiz, birbirimize yardımcı olmayı ve iyilik yapmayı emrediyor. Amacımız sizler en şekliyle yardımcı olmak” dedi.

Başkan Tahmazoğlu, konutların yapım sürecinde yaşadıkları sıkıntıları da anlatarak, bürokrasinin hizmetleri yavaşlattığını vurguladı. Tahmazoğlu, “Bu işleri yapmak kolay olmuyor. Tek biz uğraşmıyoruz. Milletvekillerimiz var, ne sorun olsa yardımcı oluyor, bakanlıklarda birlikte mücadele ediyoruz. 2 yıldır uğraşıyoruz. Bürokrasi bizi uğraştırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kura sonucu evler üzerine hak kazananlar büyük sevinç yaşadı.

5haber.com  |  Gaziantep

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.