MEB 20 bin 127 sözleşmeli öğretmen sözlü mülakat sonuçları açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli 20 bin 127 öğretmen alımına ait sözlü sınav sonuçları açıklandı İşte sözlü sınav sonuçları ile ilgili alınan son bilgiler ve sözlü sınav sonuç sorgulama sayfası.

Yayınlanma:
MEB 20 bin 127 sözleşmeli öğretmen sözlü mülakat sonuçları açıklandı

Yüz binlerce atama bekleyen binlerce öğretmenin beklediği 10 bin 127 sözleşmeli öğretmen alımı sözlü mülakat sonuçlarının açıklaması için geri sayımda sona gelindi. MEB'den yapılan açıklamada sözleşmeli öğretmenlik sözlü mülakat sonuçlarının açıklandığı duyuruldu.

Önceki gün Sivas'ta katıldığı bir programda bir akademisyenin sözleşmeli öğretmen alımı sözlü mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağı sorusunu yanıtlayan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, sözlü mülakat sonuçlarının Çarşamba günü açıklanacağını söylemişti. İsmet Yılmaz'ın bu açıklaması sonrasında sözlü sınavlara giren yüz binlerce öğretmen, sonuçların açıklanmasını beklemeye başladı.

17 Mayıs Çarşamba gününün gelmesi ile birlikte adaylar, internet başına geçti ve sonuçların açıklanacağı saati beklemeye başladı. Sonuçlar henüz açıklanmadı. Sonuçların saat kaçta açıklanacağı konusunda henüz bir açıklama da gelmedi. Ancak sonuçların kısa sürede açıklanması bekleniyor

Milli Eğitim Bakanlığı 20 bin 127 sözleşmeli öğretmen alımı sözlü sınav sonuçları için TIKLAYIN

Daha önce yapılan açıklamada sözleşmeli öğretmen alımı mülakat süreci şu şekilde belirtilmişti.

Son dakika haberlerinden, eğitim haberlerinden, Milli Eğitim Bakanlığı haberlerinden, yerel haberlerinden ekonomi haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.