MEB AÖL Sınav Sonuçlarını Açıkladı (AÖL Sonuç Sorgulama Sayfası)

Milli Eğitm Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında Açıköğretim Lisesi sınav sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. İşte AÖL sınav sonucu sorgulama sayfası.

Yayınlanma:
MEB AÖL Sınav Sonuçlarını Açıkladı (AÖL Sonuç Sorgulama Sayfası)

Son dakika açıklaması Milli Eğitim Bakanlığından geldi.

MEB'den yapılan son dakika açıklamasında AÖL sınav sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. AÖL sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar,

AÖL Sınav sonucunu öğrenmek isteyen öğrenciler, aşağıda yer alan bağlantı adresi üzerinden okul numaraları ve şifreleri ile sonuçlara ulaşabilecek.

AÖL sınav sonuçları için tıklayın

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından daha önceden yapılan açıklamada Açıköğretim Lisesi sınav sonuçlarının 18 Nisan Salı günü açıklanacağı belirtilmişti. Ancak sonuçlar biraz gecikmeli olarak bugün açıklandı. AÖL sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından milyonlarca AÖL öğrencisi, internet üzerinden sınav sonuçlarını öğrenebilecekleri sayfayı araştırmaya başladı. AÖL sınav sonucunu öğrenmek isteyen öğrenciler, yukarıdaki bağlantı adresinde açılan sayfada istenen bilgileri girerek öğrenci panellerine gidebilir ve sınav sonuçlarını öğrenebileceklerdir.

Son dakika haberlerinden, eğitim haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.