MEB YGS Adayları İçin 3 Tane Deneme Sınavı Yayımladı (YGS Deneme Sınavı)

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan son dakika duyurusunda 3 adet YGS deneme sınavı yayımladı. İşte yayımlanan deneme sınavları.

Yayınlanma:
MEB YGS Adayları İçin 3 Tane Deneme Sınavı Yayımladı (YGS Deneme Sınavı)

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bir son dakika duyurusu yayımlandı.

Yayımlanan son duyurusu ile Yükseköğretime Geçiş Sınavına girecek adaylar için 3 adet deneme sınavı paylaşıldı.

MEB tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü, 2015- 2016 Eğitim - Öğretim Yılından beri Kazanım Kavrama Testleri ve Değerlendirme Sınavları hazırlayarak 12. sınıf ve mezun öğrencilerin üniversite sınavlarına hazırlık çalışmalarına yardımcı olmaktadır.

12.sınıf ve mezun öğrencilerin üniversite hazırlık sürecinde genel başarı düzeylerini ölçmek, sınav kaygılarını düşürmek, sınav pratiği oluşturmak amacıyla hazırlanan 12.Sınıf ve Mezun Öğrenciler İçin Üniversite Hazırlık YGS 3. Değerlendirme Sınavı, 03.03.2017 tarihi itibarıyla yayımlanmıştır. YGS öncesi sınavın son provası olarak düşünülen bu Değerlendirme Sınavının üniversiteye hazırlanan tüm öğrencilere faydalı olması dileğiyle...

Millî Eğitim Bakanlığının tüm sınıf düzeylerinde hazırladığı Kazanım Kavrama Testleri ile Değerlendirme Sınavlarına Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün aşağıdaki internet adresinden PDF formatında erişilebilmektedir: "http://odsgm.meb.gov.tr/kurslar/degerlendirme.aspx?sinavid=17".

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz."

Deneme sınavlarına ulaşmak için TIKLAYIN

Cevap anahtarı için TIKLAYIN

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.