Medipol Başakşehir Fenerbahçe ZTK yarı final maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Medipol Başakşehir Fenerbahçe maçı ne zaman oynanacak? Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşma saat kaçta başlayacak? Medipol Başakşehir Fenerbahçe Türkiye Kupası yarı final karşılaşması hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar ve karşılaşmanın yayın bilgileri.

Yayınlanma:
Medipol Başakşehir Fenerbahçe ZTK yarı final maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşmaları başlıyor. ZTK yarı final ilk karşılaşmasında sezonun flaş takımı Medipol Başakşehir, evinde Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de puan farkını gittikçe açması sonucu şampiyonluk yarışından gün geçtikçe kopan Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe, sezonu kupa ile kapatma adına 26 Nisan günü sahaya çıkacak. Peki Medipol Başakşehir Fenerbahçe karşılaşması saat kaçta başlayacak? Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası yarı final müsabakası hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar ve maçın yayın bilgileri.

Başakşehir'in Türkiye Kupası Yolculuğu

Sivasspor, Göztepe ve Yeni Amasyaspor ile aynı grupta mücadele eden Medipol Başakşehir, 4 galibiyet ve 2 beraberlik ile grubu lider bitirdi.

Son 16 turunda ise Medipol Başakşehir, güçlü rakibi Galatasaray'ı 2-1 yenmiş ve çeyrek finale adını yazdırmayı başarmıştı.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Akhisar Belediyespor ile eşleşen Başakşehir, evinde 1-1 berabere kaldığı rakibini deplasmanda 2-0 yenmeyi başararak yarı finale çıktı ve Fenerbahçe ile eşleşti.

Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası Yolculuğu

Gençlerbirliği, Menemen Belediyespor ve Amed Sportif Faaliyetler ile aynı grupta yer alan Fenerbahçe, 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle topladığı 11 puanla grubu 2. sırada tamamladı ve son 16 turunda Beşiktaş ile eşleşti.

Vodafone Arena'da oynanan ve büyük bir çekişme ile tansiyonu yüksek şekilde geçen son 16 tur karşılaşmasında Fenerbahçe Beşiktaş'ı 1-0 yendi. Bu galibiyet ile Fenerbahçe, Beşiktaş'ı Vodafone Arena'da yenen ilk takım olma unvanını kazandı.

Çeyrek finalde Kayserispor ile eşleşen Fenerbahçe, iki karşılaşmada da rakibini 3-0 yenerek yarı finalde Medipol Başakşehir'in rakibi oldu.

Son 16 turunda ise Medipol Başakşehir, güçlü rakibi Galatasaray'ı 2-1 yenmiş ve çeyrek finale adını yazdırmayı başarmıştı.

Karşılaşma Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşma saat 20.45'te başlayacak olup Atv ekranlarında şifresiz olarak yayınlanacak.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.