Medipol Başakşehir Galatasaray Maçını Nasıl İzlerim? (Başakşehir-GS Maçı Atv'de)

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda bu akşam Başakşehir Galatasaray maçı oynanacak. İşte karşılaşmanın detaylar, iki takımın sahaya sürmesi beklenen 11'leri ve maçın yayınlanacağı kanal.

Yayınlanma:
Medipol Başakşehir Galatasaray Maçını Nasıl İzlerim? (Başakşehir-GS Maçı Atv'de)

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Medipol Başakşehir ile Galatasaray ilk maçına çıkacak. Peki Medipol Başakşehir maçı saat kaçta? Başakşehir Galatasaray maçı hangi kanalda yayımlanacak? İşte karşılaşmanın yayın bilgileri.

Son haftalarda inişli çıkışlı bir form sergileyen Galatasaray, önceki hafta ligdeki ilk yenilgisini alan Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Bu maça sarı kırmızılı ekip büyük önem veriyor. Önceki hafta alınan farklı galibiyet sonrası bu maça moralli çıkacak olan Galatasaray bu maçtan güzel bir sonuç elde edip rövanşta avantaj sağlamak istiyor. Bu nedenle sarı kırmızılı ekip bu maça lig ilk 11'ine yakın bir kadro ile çıkacak.

Başakşehir ise ligde sezonun ilk mağlubiyetini önceki hafta Fenerbahçe karşısında aldı. Bu mağlubiyetin ardından Bursaspor ile karşı karşıya gelen Başakşehir bu maçta zorlanmasına rağmen 90. dakikada bulduğu golle 3 puan çıkarmayı başarmıştı. Lig'de lider Beşiktaş'ın ardından ikinci sırada yer alan Başakşehir, başarılı giden lig ve kupa maçlarındaki formunu Galatasaray karşısında da devam ettirmek istiyor.

Muhtemel 11'ler

Medipol Başakşehir: Volkan, Caiçara, Epureanu, Yalçın, Eren, Mahmut, Emre, Visca, Mossoro, Cengiz, Mehmet

Galatasaray: Cenk, Sabri,Semih, Ahmet, (Hakan) Carole, Selçuk, De Jong, Yasin, Sneijder, Bruma, Podolski

Maç Atv'de

Medipol Başakşehir Galatasaray karşılaşması bu akşam saat 20.30'da Atv ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı canlı olarak takip etmek için aşağıda yazan bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede araç çubuğuna yapıştırabilirsiniz.

" "

5haber.com | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.