Mehmet Ali Erbil'den Fenerbahçe ve CHP'ye Sert Tepki: Soğuttular beni

Katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Erbil, son dönemlerde kötü sonuçlar alan Fenerbahçe'ye ve CHP'ye sert tepki gösterdi. İşte Mehmet Ali Erbil'in açıklamaları.

Yayınlanma:
Mehmet Ali Erbil'den Fenerbahçe ve CHP'ye Sert Tepki: Soğuttular beni

Ünlü oyuncu ve şovmen Mehmet Ali Erbil, katıldığı Duymayan Kalmasın adlı televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu.

Katıldığı programda sunucular Seren Serengil ve Cengiz Semercioğu'nun sorularını yanıtlayan MALİ lakaplı Mehmet Ali Erbil, konuşmasında Fenebahçe'ye ve Cumhuriyet Halk Partisine tepki gösterdi.

Ekranlarda sürekli olarak dile getirdiği ve gurur duyduğu Fenerbahçe'ye tepki gösteren ünlü şovmen, Aziz Yıldırım'ın tüm başarısızlıklarına ve sabotelerine rağmen yıllardır kulübün başkanı olmasını eleştirirken, MALİ'nin eleştirilerinden CHP'ye payını aldı.

Oğlum Bana Artık Fener mi Kaldı Diyor

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğu tarafından hazırlanan ve sunulan programda Fenerbahçe'ye tepki gösteren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, "10 yaşındaki oğlum "Hadi maça gidelim" dediğim zaman "Ya baba Fener mi kaldı" diyor. Bu koltuk sevdasından mahvettiler bizi." sözlerini söyledi.

CHP'ye Tepki

Açıklamasının devamında ise CHP'ye tepki gösteren Mehmet Ali Erbil,  "Fenerbahçe'nin maçlarına da gitmiyorum artık. Kim gidiyor ki. Fener'den de CHP'den de soğuttular beni. Adam 5 seçim kaybetse intihar etmişti şimdiye 50 kere, yalan mı?" ifadelerini kullandı.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.