Mehmet Müezzinoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na Sert Tepki

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar.

Yayınlanma:
Mehmet Müezzinoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na Sert Tepki

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Gemlik İlçesi'nde bulunan AK Parti Dayanışma Meclisi tarafından yapılan toplantıya katıldı.

Katıldığı programda bazı açıklamalarda bulunan Bakan Müezzinoğlu, terör örgütü üyesi kamu personellerinin mesleklerinden açığa alınmaları ve ihraç edilmelerinin tamamlanacağı ve bunların tasfiye edileceğini belirtti. Öte yandan Müezzinoğlu, bu konu karşısında ABD ile Avrupa Birliği'nin tutumunu eleştirdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında Diktatör diyenlere de tepkisini dile getirdi. Cumhurbaşkanının halk tarafından seçildiğini ve milletten başka kimseye güvenmediğini belirtti. Diktatörlük özleminde olanların, darbe senaryoları düzenleyenler ve bu senaryolarla ülkeyi karanlığa götürmeye çalışanların olduğunu belirten Bakan Müezzinoğlu, demokrasinin olduğu bu ülkede milletin daha hızlı koştuğunu ve çok büyük hedeflere doğru yol aldığını belirtti.

Kılıçdaroğlu'na Tepki

Kılıçdaroğlu'nun, mağduriyetler yaratılmaması konusunda yaptığı sert açıklamalara tepki gösteren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 241 şehidin hak ve hukukunu gözeteceklerini belirtti. Bakan Müezzinoğlu, ‘FETÖ ile ilgili operasyonları yapmayın ki Avrupa darbe girişimini anlasın’ açıklamalarına verdiği bu cevap sonrasında ise operasyonların devam edeceğini ve Avrupa Birliği ile ABD'nin bunu er ya da geç anlayacağını belirtti.

Moody's'e Tepki

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türkiye'nin notunu düşürmesine ise tepki gösteren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bu hamlelerin, Türkiye üzerinde planlanan stratejik bir çalışmanın eseri olduğunu ve bunların bir oyundan ibaret olduğunun altını çizdi. Dünya ekonomilerine yön veren bu kuruluşlar tarafından oynanan bu stratejik oyunların, Türkiye'yi durduramayacağını belirten Bakan Müezzinoğlu, bu açıklamaların, Türkiye'nin önünü kesmek için belirlenen adımlar olduğunu belirtti.

Virüsler Temizleniyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu açıklamalarının sonunda ise süreç içinde dost görünmeye çalışan hainlerin de belirlendiğini ve bu hainlerin temizleneceğini belirtti.

5haber.com  | DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.