Melih Gökçek Canlı Yayında Almanya'ya ve Terör Sevici Ülkelere Beddua Etti

Önceki gün bir televizyon programına konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bekir Bozdağ'ın toplantısını iptal eden Almanya'ya ve terör sevici Avrupa ülkelerine sert tepki gösterdi. İşte Bekir Bozdağ'ın açıklamaları.

Yayınlanma:
Melih Gökçek Canlı Yayında Almanya'ya ve Terör Sevici Ülkelere Beddua Etti

Önceki akşam bir televizyon programına konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, canlı yayında flaş sözler söyledi.

Beyaz Tv'de yayınlanan 'Dinamik' adlı programda Latif Şimşek'in konuğu olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, son günlerde Türkiye ile Almanya arsında yaşanan krize değindi. Almanya tarafından iptal edilen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın toplantısına sert tepki gösteren Melih Gökçek, canlı yayında beddua etti.

Başta Almanya olmak üzere Avrupa'nın terör örgütlerine kucak açtığının altını çizen Başkan Melih Gökçek, "Almanya olsun, Belçika olsun, Fransa olsun, İngiltere olsun, bunlar ne kadar terör örgütü varsa hepsine kucak açmış vaziyette. Onlar serbest hareket ediyorlar. O teröristler orada yaşıyorlar." sözlerini söyledi.

Terör sevici ülkelere sert sözlerle yüklenen Melih Gökçek, "Rabbim'e dua ediyorum bu Merkel'in başına Almanya'nın, İngiltere'nin Fransa'nın başına İnşallah o teröristler bela olur. Ondan sonra neyle oynadıklarının farkına varırlar. İnşallah hep dua edelim. Rabbim İnşallah onların başına sarsın bunları." ifadelerini kullandı.

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.