Meltem Cumbul Sosyal Medyadan Referandum Yorumu Yaptı Sosyal Medya Sallandı

Oyuncu Meltem Cumbul, Türkiye gündeminde olan anayasa değişikliği için gidilecek olan referandum ile ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım sonrasında gündemde bir numaraya geldi. İşte Meltem Cumbul'n yaptığı paylaşım.

Yayınlanma:
Meltem Cumbul Sosyal Medyadan Referandum Yorumu Yaptı Sosyal Medya Sallandı

Oyuncu Meltem Cumbul, sosyal medya üzerinde başlayan referandum tartışmalarına katıldı ve referandumda hayır diyeceğini yaptığı paylaşımla belirtti.

Referandum tarihi belli olmadı ama Sosyal medya platformları üzerinden referandum tartışmaları son sürat başladı. Özellikle Twitter üzerinden başlatılan kampanyalar ile yazılan etiketlerde, vatandaşlar, referandumda hangi oyu kullanacaklarını belirtmeye başladı. Twitter üzerinde açılan etiketlerle TT olan paylaşımlar, anayasa değişikliğini ön gören değişiklik için gidilecek olan referandumda hangi oyun kullanılacağı fikirlerinin paylaşıldığı ortam olarak oluştu. Önceki gün ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen tarafından başlatılan ve Murat Boz, Arda Turan, Burak Yılmaz gibi ünlülerin de destek verdiği referandumda evet kampanyasına karşın, Meltem Cumbul'da referandumda hayır diyeceği yönünde bir paylaşım yaptı.

Yaptığı paylaşım sonucu Twitter'da TT olan Meltem Cumbul, paylaşımında "Aydınlık bir Türkiye için #HAYIR" şeklinde yazı yazdı. Bu paylaşımı sonrasında twitterda binlerce kulanıcı tarafından desteklenen Meltem Cumbul'a binlerce kullanıcı da tepki gösterdi.

İşte Meltem Cumbul'un Yaptığı O Paylaşım

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.