Menemen Belediyespor Fenerbahçe Maçı A Spor'da Mı A2'de Mi Yayınlanacak?

Ziraat Türkiye Kupasında bu akşam oynanacak olan Menemen Belediyespor Fenerbahçe karşılaşması hangi kanaldan yayınlanacak? Maç saat kaçta başlayacak? İşte karşılaşmanın yayın bilgileri.

Yayınlanma:
Menemen Belediyespor Fenerbahçe Maçı A Spor'da Mı A2'de Mi Yayınlanacak?

Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması Menemen Belediyespor Fenerbahçe karşılaşması bu akşam oynanacak. Peki karşılaşma saat kaçta başlayacak? Maç A Spor'dan mı yok a2'den mi yayınlanacak? İşte maçla bilgili son dakika bilgileri.

Bu akşam oynanacak olan Menemen Belediyespor Fenerbahçe karşılaşması saatler 20.30' u gösterdiğinde başlayacak olup a2 kanalından naklen yayınlanacaktır.

a2 TV Frekans ayarlaması ve uydu frekans bilgileri için TIKLAYIN

Fenerbahçe'ye İzmir'de Coşkulu Karşılama

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. hafta maçında bu akşam İzmir Atatürk Stadyumunda Menemen Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, 17 kişilik kadrosuyla İzmir'e geldi. Sarı lacivertlileri Adnan Menderes Havaalanı'nda yaklaşık 200 taraftar coşkuyla karşıladı. Meşaleler yakıp tezahüratlar yapan futbolseverler teknik tirektör Dick Advocat'a çiçek verdi. Advocat, Van Persie, Sow, Kjaer, Mehmet Topal, Josef, Volkan Demirel, Hasan Ali, Şener, Volkan Şen ve Alper gibi as oyuncuları İstanbul'da bırakarak genç ağırlıklı bir kadroyu İzmir'e getirdi.

Altınordu'nun U11 ve U12 takımları da Fenerbahçe kafilesini karşılaşamak üzere havaalanına geldi Minik futbolcular Fenerbahçeli oyuncularına kuru incir hediye ederken, İzmir'den yetişen oyuncu Salih Uçan'la da hatıra fotoğrafı çektirdi.

Fenerbahçe'nin Menemen Belediyespor maçı kadrosunda şu isimler yer alıyor: Fabiano, Ertuğrul, Neustaedter, Skrtel, İsmail, Ozan, Salih, Ramazan, Stoch, Chahechouhe, Fernandao, Savaş, Yiğithan, Abdurrahman, Samed, Erdican.

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | İzmir

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.