Merak Edilen OnePlus Ace 2 Dimensity Edition Özellikleri

Çin’de kurulan fakat şimdiki merkezi Hong Kong olan OnePlus, Ace 2 Dimensity Edition’un hangi özelliklere sahip olduğu ve tasarım modeli haberlere sızdırıldı. Tasarımı ve özellikleri ile Ace 2 Dimensity Edition ile tüm bilgiler haberimizde.

Yayınlanma:
Merak Edilen OnePlus Ace 2 Dimensity Edition Özellikleri

Akıllı telefon devleri kıyasıya rekabet ederken OnePlus, Ace modeli ile olumlu geri dönüşler elde etti. Çok beğenilen Ace modelinin 2.versiyonu da 2023 yılının Şubat ayında tanıtıldı. OnePlus, bu cihaza özel bir versiyonun geleceğini söylemiş ve bu versiyon oldukça merak uyandırmıştı.

OnePlus, Snapdragon 8+ Gen 1 ile Şubat ayında sahne almıştı. Özel versiyonu da burada açıklayan şirketten henüz bir açıklama yapılmazken, Digital Chat Station, OnePlus Ace 2 Dimensity Edition modelinin tasarımı hakkında bilgi sızdırdı.

Ace 2 Dimensity Edition Nasıl Bir Tasarıma Sahip?

Sızdırılan görselden hareketle Ace 2 Dimensity Edition modelinde Snapdragon 8+ Gen 1 modeline göre daha düz bir tasarımın tercih edildiği görünüyor. Siyah rengi bulunan modelin, yan tarafta güç düğmesi yer alıyor. Telefonun arka bölümünde ise 4 daire bulunuyor.

2 telefon modelinin pikselleri de birbirinden farklı. Snapdragon versiyonunda 50 MP IMX890 sensörünün yerine 64 MP olan OV64M sensörü yer alacak. Hızlı şarj desteğinde de 100 W olan destek yeni modelde 80 W seviyesine düşüyor.

src-340x191oneplus-ace-2-dimensity-edition-in-tasarimi-sizdirildi.jpg

Snapdragon 8+Gen 1 işlemcisine sahip telefonun ağırlığı 204 gramken boyutları da 163,4 x 74,3 x 8,7 mm olarak güncellenmiş. Tanıtımı siyah renkle yapılmış olsa da modelin diğer rengi de buzul mavisi olarak geçiyor. Fiyatı 8 bin TL dolaylarında değişen modelin işletim sistemi ise Android 13 tabanlı Color OS 13.

Ace 2 Dimensity Edition Teknik Özellikler

Ace 2 Dimensity Edition modelinin RAM ve depolama seçenekleri;

  • 256 GB 12 GB RAM
  • 256 GB 16 GB RAM
  • 512 GB 16 GB RAM

olarak 3 farklı özelliğe sahip.

Bataryası Li-Po 5.000 mAh batarya ve 100 W şarj hızına sahip.

Yeni versiyon henüz piyasaya çıkmadı fakat modelin şimdiden birçok alıcısı bulunuyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.