Meral Akşener’den Recep Tayyip Erdoğan’a Altın Tepsi! Dünya Bunu Konuşuyor

İyi Parti’nin altılı masadan kalkması son dönemin en çok konuşulan konularından biri oldu. Dünya medyasının da yakından takip ettiği konuyla ilgili ayrıntılar..

Yayınlanma:
Meral Akşener’den Recep Tayyip Erdoğan’a Altın Tepsi! Dünya Bunu Konuşuyor

Dünya medyasının da yakın mercek altına aldığı son dakika olaylarından biri İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in masadan kalkması. Konuyu yakından takip eden Fransa haber ajansı ARP, Akşener eleştirilerinin hemen ardından altılı masadan kalktığını yazdı. Manşetlerine İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener için’’ Erdoğan’a altın tepside hediye’’ başlığını attı.

Kamera önünde yaşayan süreç, dünya medyaları tarafından da sürekli takip ediliyor. Meral Akşener tarafından gerçekleşen böyle bir hareketin, Recep Tayyip Erdoğan’ın önünün açılması için altın tepside bir hediye olduğu savunuldu.

Altılı Masadan Ayrılması Dünya Gündeminde!

Altılı masadan ayrılması dünya gündeminde öne çıkan haberlerden biri oldu. Yaşanan son dakika gelişmede haberde İngiltere merkezli danışmanlık şirketinin yaptığı flaş başlıkta da seçime sayılı zamanlar kala Akşener’in yaptığı bu hamlenin seçime büyük darbe olduğu söylendi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Kılıçdaroğlu’nu reddetmesiyle olaylar daha da gergin bir sürece doğru sürüklenmeye başlamış oldu. Siyasi muhalefetin seçim öncesinde tüm planlarını yerle bir edecek olaylardan biri Meral Akşener’in altın masadan kalkması oldu. İyi Parti Genel Başkanı altılı masadan kalkmasıyla Erdoğan’a seçim öncesinde büyük bir katkı sağladığını ve seçim öncesinde altında tepside hediye yapıldığı söyleniyor.

Erdoğan’a Karşı Zayıfladılar!

Altılı masada yaşanan bölünmeler Erdoğan’a karşı zayıflamalarına neden oldu. Reuters’de altılı masa ile ilgili açıklamasını yaparken haberini şu şekilde ele aldı’’Türkiye’de seçim öncesi aday krizi’ adaydan dolayı bölündüler’’ mesajına yer verdi.

Tüm dünyanın yakından takip etmiş olduğu konuyla ilgili olarak son durumun ne olacağı da merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı çok daha güçlü bir ittifak oluşturma niyetinde olan altılı masa, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in masadan kalkması ile zayıfladı. Bu durum ana muhalefetin gücünü kırarken, Recep Tayyip Erdoğan’a karşı zayıflamasına yol açtı. İttifak yerle bir olma durumunda!

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.