Mercedes CLA Tanıtımı Yapıldı! Tasarımı ve Özellikleri Açıklandı!

Mercedes CLA ailesi, ek standart özellikler ve içte ve dışta küçük tasarım değişiklikleriyle inşa edildi. Hibrit versiyonların aktarma organları da bir revizyon gördü. Güncellenen CLA, Mercedes tarafından az önce tanıtıldı....

Yayınlanma:
Mercedes CLA Tanıtımı Yapıldı! Tasarımı ve Özellikleri Açıklandı!

Mercedes CLA ailesi, ek standart özellikler ve içte ve dışta küçük tasarım değişiklikleriyle inşa edildi. Hibrit versiyonların aktarma organları da bir revizyon gördü. Güncellenen CLA, Mercedes tarafından az önce tanıtıldı. Mercedes CLA'nın hem coupe hem de station wagon gövde stilleri için makyaj prosedürü, önemli iyileştirmeler yapmak yerine küçük ayarlamalardan oluşuyor.

Güncellenen Mercedes CLA Hangi Özellikleri Sunuyor?

Mevcut modelle karşılaştırıldığında, güncellenen Mercedes CLA daha standart özelliklerle geliyor. Yüksek Performanslı LED farlar ve LED arka farlar, çağdaş estetik görünümleri nedeniyle bu donanım arasında öne çıkıyor. Ek olarak, CLA modelleri için yeni "hyper blue" ve "spectral blue" renk seçenekleri bulunmaktadır. Güncellenen CLA modellerinde 17 inç jantlar standart olmasına rağmen, modele bağlı olarak çapı 19 inç'e kadar çıkabilen üç yeni jant stili bulunuyor.

Ek olarak, AMG olmayan versiyonların ızgaraları mütevazı yıldız desenleriyle öne çıkarken, daha önce üstte AMG CLA 45'e özel olan Panamericana ızgarası artık CLA 35'in AMG tarafında görülüyor. İçeride geri dönüştürülmüş malzemeler kullanılmış ve giriş seviyesi modellerde 7 inç ve 10,25 inç boyutunda sürekli ekranlara sahip dijital bir kokpit bulunuyor. Bu panellerden daha küçük olanı 10,25 inç boyutuna genişletilebilir ve en yeni MBUX multimedya sistemiyle uyumludur. Standart donanım arasında siyah kumaş ve suni Artico deri döşemeli konforlu koltuklar yer alır. Diğer bir seçenek de Dolby Atmos özellikli Burmester ses sistemidir.

Kaput Altı Motorlar Değişikliklere Uğradı

Mercedes CLA'nın kaputu altındaki motorlarda da bazı değişiklikler yapılmış. 161 beygirlik 250 e hibrit modellerdeki elektrik motoru artık 107 hp (80 kW) güç üretiyor. Bu da öncekine göre 7 hp güç artışı anlamına geliyor. Ayrıca, bataryanın desteklediği AC şarj gücü de 7.4 kW'tan 11 kW'a yükseltilmiş. 22 kW'lık DC hızlı şarj gücünde herhangi bir değişiklik yok. Bu seçenek ile 15.6 kWsa'lik batarya 25 dakikada yüzde 10'dan yüzde 80 doluma ulaşıyor. CLA Coupe'nin hibrit versiyonu 0-100 km/s hızlanmasını 7,6 saniyede tamamlıyor ve saf elektrikli sürüş modunda 82 km yol kat edebiliyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.