Mercedes’in SUV Segmenti İçin Yeni Modeller Oluşturuldu!

Almanya’nın önemli otomobil markası olan Mercedes, yeni modeller sunmaya devam ediyor!

Yayınlanma:
Mercedes’in SUV Segmenti İçin Yeni Modeller Oluşturuldu!

Sıfır araba pazarındaki fiyatları oldukça dikkat çekerken araba üreticisi olan markalar da yeni modeller ortaya koymaya devam ediyor. Gazeteci Emre Özpeynirci, Mercedes’in yeni SUV Segmenti olan “EQA 250+ ve EQB 250+ modelini paylaştı.

Araba piyasasındaki git gide artan fiyatlar gündemden düşmezken dünyanın en önde gelen araba firmaları da yeni modellerini sunmaya devam ediyor. Mercedes’in oluşturduğu yeni “Elektrikli Mercedes SUV Model” piyasaya sunuldu. Gazeteci Emre Özpeynirci otomobil konusunda dünyanın en önde gelen markalarından biri olan Mercedes’in yeni piyasaya sunmuş olduğu “Elektrikli SUV Mercedes EQA” modelini dünya ile paylaştı. Gazeteci Emre Özpeynirci, oldukça güçlü motoru ile gündeme gelen “506 km menzilli EQA 250+ ve 481 km menzilli EQB 250+” modelinin fiyatını paylaştı. Sosyal medya hesabından açıklamalar yapan Emre Özpeynirci araba ile ilgili şu ifadeleri takipçileri ile paylaştı: “1.4 milyon TL'ye elektrikli Mercedes SUV‼️ Mercedes'in “elektrikli kompakt SUV modelleri EQA ve EQB” %10'luk ÖTV kısmına dahil edilen 190 bg gücündeki motor fırsatıyla satışa sunulmuştur.”

rssimage-1.jpeg

"506 km menzilli EQA 250+" modeli 1.462.500 TL'den başlayan ücretler, "481 km menzilli EQB 250+" modeli ise 1.510.000 TL'den başlayan tarifelerde sunuluyor. Çoğunlukla Temmuz ayından sonra satılmaya başlanacakmış.” İfadelerini kullandı.

rssimage-2.jpeg

Mercedes EQA ve EQB!

Yeni Mercedes EQA ve EQB, oldukça güçlü ve fazla verimli bulunan elektrikli güç sistemleri, akıllı enerji tasarruf sistemi özelliği ile SUV segmentinde ön plana çıkıyor. Yeni satışa sunulmuş olan 190 beygirlik (HP) motorlarıyla EQA 250+ ve EQB 250+ modeli, ürettikleri 385 Nm torku önden çekiş özelliği sayesinde zemine aktarırken, “EQA 250+ 506 km, EQB 250+ ise 481 kilometreye” ulaşan güçlü menzilleri ile oldukça ön plana çıkarak elektrikli seyahatte özgürlük imkanı sağlıyor. Yeni sunulan“EQA 250+ ve EQB 250+, 11 kw AC, 100 kw DC şarj kapasitesi ve 70,5 kWh” batarya hacmine sahip. Yaklaşık olarak 35 dakika gibi oldukça kısa bir sürede %80’e kadar sarj miktarına çıkabiliyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.