Mersin Emniyet Güçlerine Sığındı

Son dakika haberi: Mersin'de Narkotik ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla değeri 200 milyondan fazla olan eroin ele geçirildi. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Mersin Emniyet Güçlerine Sığındı

Mersin Emniyet Güçlerine Sığındı

İlçede tarihi medenilikler bakımından en parlak yarıyılın Dor’lar zamanında yaşandığını anlatan yetkililer buranın M.Ö. 2000 senelerinde kurulduğunu belirtiyorlar. Tarihi kayıtlara bakıldığında Dor’lar M.Ö. 1000 yılarında Trakya’dan çıkarak Yunanistan üzerinden bu bölgeye geldikleri anlaşılıyor. Tarihi yapı içinde günümüzde ortaya çıkan şirketlerde çalışanlarına bazı yerli bayanların makûs davranması neticeyi bu çalışanların emniyet birimlerinden takviye istediği görülüyor.

Bizans hakimiyetinden Türk hakimliğine geçen ilçenin tarihi dokusu geçmişini hala yansıtmaya devam etmektedir. Tarihi yapıların enkazlarını dolaşan yerli ve yabancı turistler yanlarında birbirinden hoş bayan görmenin huzurunu her fırsatta dile getiriyorlar.

Zirai faaliyetler araştırıldığında ananesel usullerin kullanıldığı görülüyor. Türkiye açısından genelleme yapıldığında oksijen bakımından en zengin bölge olarak görülmektedir. Dünya genellemesinde ikinci sırada yer aldığı belirtiliyor. Tam bu imkânların ortasında hayata ve çalışma ihtimali bulan Mersin fırsatlarına internet sitesi aracılığı ile erişmek basit olduğu kadar, cümbüşlü olduğu tüm çalışanlar tarafından sarihçe belirtiliyor. Burada dolaşırken eğlenmenin zevkini ancak yanınızda hoş bir bayan eşliğinde yapabileceğinizi bu bayanları gördükten sonra kavrayabilirsiniz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.