Mersin ve Burdur'da Trafik Kazası: 1 Doktor Hayatını Kaybetti , 3 Yaralı

Son günlerde görülen trafik kazalarına Mersin ve Burdur'da meydana gelen kazalarda eklendi. Mersin'de meydana gelen trafik kazasında 1 fizik tedavi doktoru hayatını kaybederken, Burdur'daki trafik kazasında da 3 kişi yaralandı.

Yayınlanma:
Mersin ve Burdur'da Trafik Kazası: 1 Doktor Hayatını Kaybetti , 3 Yaralı

Soğuk havalar nedeniyle don ve sis olayları sık görülmekte ve bu sebeplerden dolayı trafik kazaları meydana gelmeye devam ediliyor.

Mersin'de Trafik Kazası: 1 Doktor Hayatını Kaybetti

Mersin'de meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü fizik tedavi doktoru Enes Bolaç yaşamını yitirdi.

Mersin'in Merkez ilçesi Yenişehir'de 34'üncü cadde üzerinde meydana gelen kazada özel bir hastanede görev yapan fizik tedavi doktoru 1 çocuk babası Enes Bolaç, 33 D 8144 plakalı otomobilinin kontrolünü kaybetti. Fizik tedavi doktoru olduğu belirtilen Enes Bolaç, önce orta refüje ve ardından ise kaldırıma çarpan otomobilde sıkıştı. Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekiplerinin de Bolaç'ı kurtarmak için müdahale ettiği kazada otomobilin kapısı kesildi. Bolaç, bulunduğu yerden çıkartılarak Mersin Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Bolaç, doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi.

Burdur'da Trafik Kazası: 3 Yaralı

Burdur'da 37 yaşındaki Sevilay Gökçe'nin kullandığı otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu 3 kişi yaralandı.

Antalya'dan Burdur istikametine seyreden Sevilay Gökçe yönetimindeki 07 P 2230 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, öğle saatlerinde Kurna Köyü mevkiinde bariyerlere çarptı. Kontrolden çıkan otomobil, takla atarak şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Sevilay Gökçe'nin yanı sırada araçta sıkışan 44 yaşındaki Filiz Gedik ve 15 yaşındaki İbrahim Gökçe eşitli yerlerinden yaralandı. Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından araçtan çıkarılan yaralılar ambulanslarla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

5Haber.com  | Mersin

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.